Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğum var. Ama mevki derdimi anlamıyor, hastaneye sevk etmiyor!?

Kalkan272

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ankara'da askerlik yapkaktayım sürekli sıkıntılar yaşıyorum hiç umudum yokmuş gibi gelecekten beklentim yok ağlıyorum ailemle konuşurken doğru konuşamıyorum ağlıyorum ailem benim çok değiştiğimi söylediler. Mevkiye gittiğimde ne sorunun var dediler anlattım en sonunda uyuyamıyorum dedim bana atarax yazdı gönderdi askerliğe elverişli dedi. Diğer gittiğimde mevkide doktor izinli olduğu için beni GATA'ya sevk ettiler GATA'ya derdimi anlattım 21 gün hava değişimine yolladı. Geldim sıkıntılarım hala devam ediyor intihar etmeyi düşünüyorum koluma jilet çekesim geliyor geldiğim de mevkiye tekrar gittiğimde tedavi başlatıyorum sana dedi ve kağıdıma rdm ve birliğin destek olması ilaç bitiminde kıta anket formu ile kontrole gelmesi uygundur yazıyordu. Şimdi gittiğim de de ilgilenmiyecekler ne yapacağımı bilmiyorum komutanlarıma beni GATA'ya sevk edin diyorum etmiyorlar her komutan üstüme gelmeye başladı iyice sıkılmaya başladım silahlı nöbetimi aldılar beni kopuşa verdiler ama yine kendime zararverecek başka şeyler düşünüyorum bana yardımcı olun

Psikiyatri doktoru bana bunları yazarak ne demiş olabilir?

anksiyete bozukluğu askerliğe elverişldir cezai ehliyeti tamdır birlik içinde desteklenmesi gereklidir. heyete esas muayenesi için fotoğraflı onaylı sevk kağıdı 8adet fotoğraf nüfus cüzdanı ve askeri kimliğin aslı ve fotokopisi usulune uygun olarak düzenlenmiş askeri işlevselliği değerlendirme ve kıta kanaatı formu ile refakatlı olarak sevki uygundur.

Sizce bana burada ne demek istiyor cezai ehliyet filan? ve sonucum ne olur?

Kalkan272 Seni heyete sokacaklar.Birlik komutanının düzenleyeceği kıta anket formu önemlidir.Şayet komutanın senin hakkında askerlik yapmasında sakıncalar mevcuttur gibi olumsuz kanaatler kullanırsa,heyetten çıkacak sonuç askerliğe elverişli değildir olabilir.Doktor askerlik yapabilir notu düşmüş muayene sonucunda,ama heyette karar değişebilir.Askerlikten muaf tutulup,terhis edilebilirsin.

Komutanım askerliğe elverişli yazacağını bildirdi.

Üst Alt