Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan çuruk almak ve sonrasında sivil hayata etkisi..?

ch4

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ailevi sorunlardan dolayi katilis yaptigim gun komutan rdm ye gonderdi, rdm de derdimi anlattim ertesi gun gataya sevk etti,

gatadaki doktorla uzun uzun konusdum; ilaclarini kullanmaya devam et dedi ama ben ilac kullanmiyorum, tekrar ayni sorunlardan oturu gelirsen ve blk komutanin anket formuna yapamaz yazarsa, seni heyete cikaririm diyip 1 ay hava degisimi verdi bana.

Birlik komutani anlayisli davraniyor , ilk kita formunda gozetim altinda askerlik yapabilir yazmis.

tek korkum curuk alirsam is hayatimi olumsuz etkilemesi ve devlet islerine girememem..

yani silah altinda olmakdan kurtulucam ama bu seferde issiz kalacagimdan endiseleniyorum cok tedirginim.. Oyle ufak tefek yerlerde calisabilirim ama sirketlere giremem meslegimi yapamam diye icim icimi yiyor, curuk alsam bir dert almasam baska dert..

Curuk raporu sivil hayati nasil etkiler, deneyimli arkadaslar yardimci olabilirmi..

benide gataya sevk ettiler durum ne olacak bakalım hayırlısı çürük olsada olmasada memur olsamda olmasamda vardır elbet bir ekmek yiyecek yer

ch4

Bende çürük aldım..hiçte etkilemedi..yıllardır özel sektörde , şirketlerde çalışıyorum..zaten e devletten askerlik belgesi döktüğünde çürük yazmıyor..
askerlikle ilişiği yoktur yazıyor.
ben döktürdüğümde öyleydi.Şimdi de aynını bilmiyorum.

ama etkilemiyor iş yaşamını..ben bunu gözlemledim..

Bazı yerler askerlikle ilişiği kesilmiş arar bazıları yapmış arar bazıları neden yapmadığına bakar burda bi arkadaş açıklamıştı sonrasında başına gelenleri

ch4

Bugün o muafiyete ihtiyacın var. O nedenle bence muafiyeti düşünmelisin.

İş hayatı konusunda sorun yaşama olasılığın var tabii. Ama bunu da lisanı münasiple açıklayıp aşabilirsin. Kamu kurumları açısından zaten bir sorun olmaz...

Üst Alt