f43.2 uyum bozuklukları ve hava değişimi
Hocam iyi akşamlar
ben kısa dönem Erim askerliğimin bitmesine 3,5 ay var uyum bozukluğu sorunum var balıkesir de askerlik yapıyorum
balıkesir Askeri hastanesi nden 10 gun Sıhhı izin ve 1 adet ilaç verildi
daha sonra izindeyken eskişehir askeri hastanesi nden ankara gata ya sevk edildim orada 2 gün yatırıldım ve 21 gün hava değişimi ve 1 adet ilaç yazıldı smk yazıyordu
daha sonra birliğime teslim oldum tekrar balıkesir askeri hastanesine gittim ve 1 ay hava değişimi ve 2 adet ilaç verildi
oradaki Dr hava değişimi bitiminde tekrar ankara gata ya gideceksin dedi kıta anket formumla eve gönderildim
eve geleli şuanda 2 hafta kıta anket formunun bir geçerlilik süresi varmıdır. bu arada anket formuma komutanlar tırnaklarını çekiyor uyku problemi yaşıyor ve kendine zarar verme düşüncesi var yemek yemiyor arkadaşlarına ve komutanlarına karşı soğuk demişler şuanki ruh hali askerliğe elverişli değildir yazmışlar
sizce gidince sonuç ne olacaktır. balıkesir hastanesi rapordaki tanıya anksiyete tanımlanamamış yazmış reçetedeki tanı kısmına da f43.2 uyum bozukluğu yazmış. gatanın raporunda ise tanı f43.2 uyum bozukluğu yazıyordu l
ütfen birileri bana bu durumla ilgili bir açıklama yapabilirmiyim düşünmekten kafayı yiyeceğim....