Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan muafiyet alabilir miyim?

Raconkemal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese selamlar. 29 yasindayim ve yaklasik 3 aydir surgun yerinde askerlik yapmaktayim. Yasadigim yogun stres ve anksiyete yuzunden ( yasinda buyuk etkisi var) komutanlarla ve askerlik yaptigim kisilerle anlasamadim psikiyatriye sevkedildim

ilkinde 10 gun ikincisinde 30 gun hava degisimi aldim ve suan hava degisimindeyim. Komutan ikidir askerlik yapar yaziyor. Benim sorum hava degisimi bitince oraya gidince nasil bi yol izlemeliyim

ben durumumu ve yasadiklarimi komutana anlattim yapamiyorum stresle bas edemiyorum dedim. Bundan sonra napmaliyim. Yardimci olucak arkadaslara simdiden cok tesekkurler. Cevaplarinizi bekliyorum.

bende ilk hava değişimi için yarın cikiyorum doktora. daha komutana da hiç bişey anlatmadim ve anket formuna nr.yazacak bilmiyorum. durumum hakkında detaylı bilgi almak istersen bu.sabah açtığım fitik ve psikiyatriden nasıl muafiyet alabilirim başlıklı konuyu takip edebilirsin

Raconkemal

Birlik komutanının dolduracağı kıta anket formu önemli olsa da doktorun görüşü çok daha belirleyicidir. Eğer doktor askerlik yapamayacağına kanaat getirirse, kıta anket formuna rağmen heyet muafiyet verebilir. Birliğine döndüğünde yeniden hastaneye sevk al...

OturanBoğa; doktor kurula sevk ettiginde kurulun önüne birlikte doldurulan tüm evraklar (anket formları, islevsellik formu, koordine form) sunuluyormu? eğer doktor un kararıni bu formlar etkilemezse kurul.burada yazanlari dikkate alması lazım (çünkü benim anketimde askerlik yapamaz yazdı komutan fakat doktor hiç okumadi)

yörükoğlu

Doktor tereddütte kalırsa okur çoğu zaman. Aynı şekilde heyet de önce doktorun değerlendirmesine bakar, tereddütte kalırsa kıta ankete bakar

Üst Alt