Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyumak için hangi ilacı kullanmalıyım?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
119
Normalde 5mg rexapin alıyordum fakat aşırı kilo aldırıyor diye bıraktım ve 2mg rixper e başladım. Rexapin çok iyi uyutuyordu fakat rixper alınca uyuyamıyorum. Bir önerisi olan var mı? Tekrar rexapine dönmek istemiyorum.

Ben de rexapin kullanıyorum.Sabahları erken uyanabiliyor musun bir de saat kaçta alıyorsun rexapini?

Bir çok ilaç var renkli reçete kullanıyorum ben ımovane 7,5 mğ ama bence dr danış

pisikolejik insan kendi kendini programlar o yolda gider sebebi ise. mazaret ve ilgi araması. boşver rahatla. uyumak kolay yorulur uyursun. evde kendini yor. eylen kendini motife et. bunları yapamıyosan doktora deki beni mallaştırcak ilaç yaz .... kendin ol pozitif ol. ağlama gül...

fkrtce

böyle saçma bir yorum yaptığın için tebrik ederim seni doktorların yıllarca çare bulamadıgı hastalıklara küçücük bir yorumla çare olmuşssun sen bunun bir hastalık olduğunu farkında değilsin sanırım bazı nsanlara kolay geliyor boşa ilaç kullanıyorsunuz allaha inanın cart curt diyorlr ama sorunun hastalık olduğunu bilmiyorlar ben iki gün ilaç içmiyim bir gram uyuyamıyorum

Remeron muadili ağızda eriyen zestat var iyi uyutan. Antidepresandır. İştahı da açar.

Öncelikle geçmiş olsun.
Buradan ilaç önermek pek mantıklı değil. Zira bana iyi gelen ilaç sana etki yapmayabilir veya hastalığını kötü yönde etkileyebilir. Bunu konuyu doktorunla görüşsen. Şu sıralar doktora gitmek sıkıntı biliyorum, en azından telefonla irtibat kursan sanki daha iyi olur.

largatil birebir seroguelde olabilir

antidepresanlardan da uyutanlar var antipsikotiklerden de uyutanlar var önemli olan senin rahatsızlığın ne rexapini sana niye verdiler. rexapin kilo aldırır daha evvel kullandım. iştahım kesilmişti sırf yemek yiyeyim diye doktor rexapini seçti.

mesela öyle ilaç var ki keşke uyumasaymışım dersin. örneğin seroquel. bir içtim iki gün kafamı yataktan kaldıramadım.

Kesinlikle dr tavsiyesi olmadan kullanma. Çok fazla ilaç var hangisi hangi durumda kullanılır bunu bilmek tam bir ihtisas gerektirir

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikiyatrik ilaçların hepsi yakında reçeteli olacak. Bakalım ozaman kafanıza göre alabilecek misiniz.
Fahrettin Koca açıklamıştı, çalışma içinde olduklarını.

Önceden aile hekimleri bile anti depresan yazabiliyordu. Artık yazamıyorlar.

isabetli bir karar olur bence. Arkadaş-dost tavsiyesi ile normal ilaç bile kullanmak tehlikeli iken psikiyatrik ilaç kullanan bir toplumuz maalesef.

Uyuyamıyorum! Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar 9 gündür günde 1 veya 2 saat uyuyup tekrar uyanıyorum. Bu durum beni çok yıprattı , kendimi çok yorgun hissediyorum. Resmen tükendim.

Redapra 30 mg kullanıyorum. Çok önceden doktor tarafında yazılan Xanax ilacı var , ayda yılda bir kullanıyorum , uyutur mu acaba diye Xanax içiyorum bir faydası olmuyor.

Doktoruma gideceğim ama en yakın randevu tarihi ayın 29 u na , özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama bir faydası olur mu sizce. Uyku için Redepra ve Xanax dan daha etkili bir ilaç var mıdır.

TungaTunga

Hocam ben şizofrenim. Çayı sigarayı azaltınca bende de oluyor uyuyamama. Veya kafaya bir şeyi takınca uyku girmiyor gözüme. Bir de nadiren ilaç içmeyi atlıyorum; (Solian 200 mg.) o zaman da duman oluyor saatlerim.

Rutininizde bir değişiklik yapmayın bence. Çalışısanız da çalışmasanız da çıkın yürüyün bir saat. Kendinizi biraz yorun bence. Düzelecektir inşallah.

Sıcaklarda uyumaya engel. Ama fkrtce ye katılıyorum ben. İş güç olsa biraz yorgunluk olsa hertürlü uyursun. Ama doktor değiliz tabi herkes kendine göre cevap veriyo bünyeler farklı olabilir. İlaç konusuna gelince serequali biliyorum kullandım. Attığın gibi uyuyamazsın ama yardım eder.

Üst Alt