Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyumak için yatağa saç kurutma makinesi almak..?

tolgak321

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Başlık az garip oldu küsüra bakmayın. ben son 2 3 senedir uykuya dalmak için saç kurutma makinasi ısıtıcı fan veya elektirikli süpürge sesi ile uyuyabiliyorum. benimle aynı durumda olan veya bilgisi olan varmıdır ?

Onun yerine telefon dan dene bari
Olmaz mı

hiç o aklıma gelmemişti efendim sesi mi kayıt edeyim

tolgak321
saç kurutma makinesi katil değil ama zorluyorsun check it.
1million dolar mı verildi bunun için
Zamanını boşa harcıyorsun, bağla trafo yatağa olsun bitsin

Kim olduğumu bilmiyorlar ama Ben kim olduğumu çok iyi biliyorum.

ben de televizyon açık sabaha kadar anca bikaç saat uyuyabiliyorum desidrel 100 vs bilumum ilaç kullanmama ramen sen o seslere kodlamışsın kendini onunla uyabilecegine

İyi elektrik gelir size:D

Matkap çalıştr sesli:)

Saatin sesine gıcık oluyom kaldıki fön sesi kurstan kaçtım kuaförlük:)

Pskiyatriye gttinmi takıntı hastalığı sizinki

Onsuz yatmaya alışman lazım bende eskiden dışarı çıkınca kapıua bakıyodum kaç sefer ocağa bakıyodum baktım uyuz oluyom bakmadum bidaha seni yormuyomu böle şeyler

Beyfendi saygılı olurmusunuz ben kimmişim de siz iyi biliyormusunuz ?
Saygıyla alakalı bir durum değil. Seninle alakasız
Doktora git. Saç kurutma makinasiyla uyumak nedir
Sorun bu. Harbiden takıntılıymışsın
Geçmiş olsun.

Kim olduğumu bilmiyorlar ama Ben kim olduğumu çok iyi biliyorum.

Burdan kendine nasıl anlam çıkardın. Hiç sen demiş miyim.

Birazcık gülümsedim, hepsi ağladı.

samimi ve saygılı ol yoksa başlıklarıma durum atma

Aynı rahatsızlıklı olan veya tedavi olan varmı diye sormuştum. seni hiç alakadar etmez senin gibi bir adamın sorusunada cevap verilmez selamıda alınmaz canımı sıkma

İlk kez duymadığımı söylesem:) Saç kurutma makinası sesiyle bebek uyutanları biliyorum. Youtube'a bakarsan yüzlerce videosu var.

Saç kurutma makinesi veya elektrik süpürgesinin sesi bebeğin kendini en güvende hissettiği yer olan anne karnındaki kan akış sesine benzer bir uğultu çıkardığından bebekler bu sesleri duyduğunda sakinleşiyorlar. Ağlama krizindeki bebeğin sakinleştiğini ve uykuya daldığını gözümle görmüşlüğüm var. Ancak bu ilk aylarda işe yarıyor. Danışabileceğiniz birine sorun, basit bir açıklaması vardır mutlaka.

tolgak321

Geçmiş olsun. Allah korusun yangın falan çıkabilir, dikkatli olmakta fayda var. Siz uyuduktan sonra o makineleri kapatan biri var mı?
Bir doktordan destek alsanız daha sağlıklı olabilir.

Üst Alt