Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyurgezerim. Askerlik yapabilir miyim?

oktay6158

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1991 dogumluyum askere bu sene gitmeyi dusunuyorum yanliz bi rahatsizligim var arkaddaslar ben uyurgezerim 16 yildir bende bu hastalik var gunluk ne olay yasadiysam gece garip garip hareketler yabiom evi terketmeler yanindakini Bogaz lama felan haftada 4 yada 5 gun ruyalaniyorum insatta calisiorum bide bu sene bel fıtığı da çıktı ne olacak bilmiorum

Allah yardimcin olsun kardeş nediyeyimki çok zor:(

Kardesim aile de askerw gidecek olan tek benim insaallah çürük raporu vermezler

Benim askerlik yaptığım yerde uyurgezer bir çocuk vardı. Hatta, inanılmaz ama, kendisi ben de uyurken bi güzel gelip üstüme işemişti! :):)

Ama bu konuda mevzuat bilgim yok. Tahmin ediyorum askerlik yaptırırlar. Yine de gittiğin yerde durumunu anlat ki sana dikkat etsinler, birileri ahmaklık yapıp canını sıkmasın.

OturanBoğa

Merhaba hocam ben askerim uyurgezerlik hastalgm var her gece kalkip dolasyorm etrafima zarae veriyorum sabah bisey hatırlamıyorum yaşım 24 acemlikte sorun olmadida usta birligindeyim suan sorun ediyo uyurgezerlil raporumdA var kita anket formunda askerlkk yapamaz derse veririmj curugu acaba komutan lar acemide çürük verdiler almadm simdi veririlermi acaba cnku cok bunaltilar beni hocam askerlige gule oynaya geldim simdi yapmak istemiorum

oktay6158

Acemilikte muafiyet teklif etmişlerse, şimdi hayli hayli muafiyet verirler kardeşim. Bence zaman kaybetmeden hastaneye sevk iste...

Üst Alt