Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üzerime ev olursa evde bakım aylığım kesilir mi?

torodo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben bakıcı ücreti alan biriyim 2 ay önce bir ev aldım tapu üzerime olamdığını söylediler evi üzerime yaparsam bakıcı ücreti kesilirmiş hatta özürlü maaşı da kesilirmiş doğruluk payı nedir kandırılıyormuyum diye düşünceler içimde

nolur en kısa zamanda acil cevap şimdiden teşekkürler....

cevap vermek isteyen arkadaşlar memoli_63_01@hotmail.com çok acil bi durum lütfen duyarlı olun arkadaşlar....

Hayır, evde bakım aylığınız kesilmez. Önemli olan şey gelir artışının olup olmadığıdır. Bu söz konusu değilse bir tapunun üzerinize olması bu hizmetten yararlanmanıza mani sayılmaz.

2022 aylığı için de aynı şey geçerli. Ama orada, birden fazla evin olmaması ve evin lüks sayılabilecek bir ev olması halinde sorun çıkartılabilir.

meraba arkadaşım, bu konudaki mevzuatı tam bilmiyorum ama benim yan komşum kendi üzerine evi olduğu halde çocuğuna evde bakım aylığı alıyor. bilgisi olan arkadaşlar vardır yardımcı olurlar.

Üst Alt