Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üzerinde özel donanım olduğu için garantinin uzatılmayacağı söylendi!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aocal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aocal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Tüm arkadaşlara selamlar
Ben skoda dan yeni bir araç aldım. Üzerinde el gaz aparatı olacağı için 2 sene garantiyi uzatamayacaklarını söylüyorlar. Ama aparat araçın orjinalliğini bozmuyor. Koltuk ayaklarına monte edilecek. Dolayısıyla herhangi bir delik falan da açılmayacak. Garantiyi uzatmama hakları var mı? Nereye başvurabilirim?

Aocal

Bu markanın/firmanın inisiyatifinde bir şey sanırım. Bahane olarak kullanılan bir argüman gibi geliyor bana.

Arkadaşlar var mı bu konuda deneyimi olan?

Selamlar Bülent Abi

Skoda yı arayıp görüştüm. Böyle bir hakları olmadığı konusunda ısrarcı oldum. Son olarak aparat kaynaklı arızalar dışında garanti uzatmaya ikna oldular.

İlginize teşekkür ederim

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt