Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üzgünüm. Tüm engellilerden özür diliyorum. Başaramadım

ayhan yarıcı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Değerli üye arkadaşlarım...

Geçen yıl ramazan ayının ilk haftasında, TRT ile ÖZİDA arasında imzalanan protokol gereği TRT Kurumuna bir dizi projesi sunmuştuk. Ancak ÖZİDA altına imza attığı protolden çark ederek bana ve projeme sahip çıkmayarak ortada bırakmıştır.
Oysaki Özida ile ilk göfrüşmemizde tabir-i caiz ise acayip gaz vererek arkanızdayız demiş, iş ciddiye binince de " işin içinde maddiyat var. biz bu işin içinde olamayız " diyerek klasik devlet memuru zihniyetine bürünmüştür.
Bu olayda yalnız ve ortada bırakılan ben çok çırpındım, çok çalıştım ama kaçınılmaz sona engel olamadım. 16/06/2010 tarihinde TRT Denetiminden cevap geldi. Bu cevapla projemize TRT kapıları sonsuuza dek kapanmış oldu.

Üzgünüm. Başaramadım.

Dizi projeniz engellilerlemi ilgiliydi?

Derneklerle filan görüşseniz... Belki bir şekilde sponsor bulabilirsiniz...

saçma sapan dizilere yarışmalara tonla para yatırırlar onlar

bide devletin özel tvisi yardım etmesi lazımdı malesef ülkemizde engelilere o kadar duyarlılık yok engeli projeleri tüm hakları hep saklı kalıyu

Bağış tamam "bağış" fakat herkez hakkını almalı.

Bu dizin bir maliyeti olacak doğal olarak. TRT bu diziyi kendisi çekmeyeği için dışardan bir yapım şirketi olması gerekiyor. Bu şirkete de dizinin maliyetini öder. Bu durumda Özida işte bu maliyeti kast ederek işin içinde maddiyet var bizim olmamız doğru olmaz dedi.
Böyle bir sebepten dolayı bizi ortada bıraktı. Ne kadar geçerli bir sebep olduğunu varın siz düşünün.
Madem böyle bir çekinceleri vardı da neden o protokolü imzaladılar, neden biize gaz verip arkanızdayız dediler. Yoksa bu işlerin pataes - soğan karşılığında mı yapıldığını zannediyorlardı.
Yorum sizin arkadaşlar.
( Bu arada, bağış filan söz konusu değil. Bağış konjusu sadece yapımcı şirketin insiyatifindedir )

özürlülere ne duyarlılıgı ya birde dalga geçiyorlar herşeyiniz bedeva otobusler erkek emeklilik çok zoruma gidiyor beddua ediyorum içimden benim gibi olmaları için.böyle yaşamayı ben istemedim.

anladığım kadarıyla sizde pek mücadele vermemişsiniz. sonra tanımadığınız insana neden güveniyorsunuz onu da anlamış değilim

ayhan bey

bir şeyler yapmaya calsımakta güzel Ben iyiniyetinden eminim umarım ilerde guzel şeyler Çabanız için tebrik ederim

Saygılarımla

Özida gerçek yüzünü göstermiştir ....

Çok üzüldüm... Engelli insanların sosyalleşmesi ve cesaretlenmesi adına belki bir adım olabilirdi. Fakat daha bir fırsat bile verilmeden bitmesi çok kötü olmuş. MKaalesef günümüzde herşey maddiyatla ölçülüyor. Burada da aynı sorun mevcut.
Biz hiç bir zaman umutlarımızı yitirmeyelim. Belki daha güzel fırsatlar da çıkabilir.

Üst Alt