Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzman çavuş olan eşimin psikolojik nedenlerle işine son verildi..?

ugur kara

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim esim rahatsız esim 3seneye yakindir piskiyatri tedavisi gördu. Tanilar paronoid şizofren diye geciyor. Esim uzman cavustu ve rahtszliklarida orada basldi. 2017 inin basnda isine son verildi. Saglik raporu calisamaz denildi.

Esime %80 doktor rapor veriyo ama primi az 1800 den az gelrimiz yok. Nasil ne yapacagiz bilemiyoruz artik. İsten de vermedler tazminat gibi bi sey verileckms oda saglik tazminati oda ne zamn gelir belli.degil anlycaniz. Bize yardim edin lutfen kimsiz yok.

Geçmiş olsun.esiniz sözleşmeli uzman çavuş mu? Ayrıca kaç yılına nasıplı? Kaç yıllık uzman çavuş?eşinizin emekli olabilmesi için türk silahlı kuvvetleri sağlık yönetmeliğine göre Tsk da çalışamaz raporu alması gerekli bu raporu aldı mı?

İyi gunler eşim sozlesmeliydi. 2 yıl 9 ay 22 gün.eşim bu ise girdikten 1,5 yıl sonra psikolojik sorunları başladı eşime sürekli hava değişimi ve istirat verildi ilaç tedavisi de oldu. Ama eşime paronoid şizofreni tanısı konuldu. Eşimin sözleşmesi 2017 yılında fesh edildi. Ayrıca sağlık kuruluna da girdi orada psikiyatri çalışamaz raporu verdi.

İlginiz için teşekkürler bu arada.

Eşime hiç bir şekilde ne tazminat nede maaş bağlanmadı. Sadece 3 yıl boyunca sagliktan yararlanacakmış. Eşim ankara da emekli uzmanlar dernegine basvurdu. Oranin avukatları devreye girdi. Mahkeme filan açıldı. Eşim sadece oyak tan tazminat aldı

Sizin adınıza üzgünüz geçmiş olsun, ama SGK nın yasal haklarınız doğrultusunda sizleri hak kaybına ugratmayacagini düşünüyorum

Mrb eşiniz hastaneden tsk (türk silahlı kuvvetleri) de görev yapamaz şeklinde bi rapor aldı mı?

2nci konu oyaktan kesinti yapılan parayı mi aldınız? Zaten eşinizden kesilen aidat onlar.eger oyaktan 75 bin liralık maluliyet yardımı aldınız mı

O yardım farkli

Eşime tsk görev yapamaz raporu verildi.
Oyakta 40bin lira verdi. Maluliyet için değil sanırım onu tam bilmiyorum.

Bana özelden yazarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Çünkü aynısı benim başımdan da geçti. O zaman yıl 2009 du.

ugur kara
TSK hariç DEVLET HASTANELERİNDEN HERHANGİBİRİNDEN ENGELLİ RAPORU ALDINIZ MI? DAHA ÖNCE SSK BAŞLANGICI vede SSK PRİMLERİ VARMIYDI ASKERİYEYE GİRMEDEN ÖNCE? VARSA KAÇ GÜNÜ VARDI?

Yok almadik ama alicaz heyete girecek ocak ayinda o zamn alicaz.

Sgk primi askeriyede calismadan önce var.

Üst Alt