Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun bacak yürüme ortezime ithal parası ödedim, ama yerli malzeme kullanıldı!?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Hayat ortopedi ye yaptırdığım uzun bacak yürüme orthezime ithal parası ödedim, ama yerli yaparak beni kandırdı

bir de tamir için gittiğimde yeni cihaz vaktin geldi istersen hemen rapor alıp yapımına başlayalım dedi
düşünmem gerek deiğimde o zaman randevu al öyle gel diyerek kilit sistemi bozuk olan cihaz ile beni geri gönderdi..

Gördüğüm muamele bu...

Slm Ceren;
Devlete bağlı veya bir üniversite hastanesinden cihazın yerli olduğuna dair bir rapor alırsan maddi manevi zararının karşılanması için dava açabilirsin ve büyük ihtimalle kazanırsın.İthal parası ödediğine dair bir fatura verildiyse sana işin daha da kolay.Resmi gazete cihazlarda ithal ödemesini kaldırdı artık yerli ithal ayırmadan tek ödeme yapıyo o yüzden yaptırdığınız yere çok dikkat edin fark verip fazladan para ödüyosanız cihazınızın ithal olduğuna emin olmadan ödeme yapmayın.

ceren sen extradan devletin ödediğinden fazla para mı verdin ithal olsun diye

bu arada ortezin ithal olan tek yeri kilididir arkadaşım diğer malzemeler burdan kullanılıyor kilit eklenince ithal oluyor

Üst Alt