Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun mesafelerde yanınıza yedek akü alıyor musunuz?

KUZEY

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhabalar gecen gun biraz uzaga gidecek oldum otobuse bindim gidecegim yere gittim,aradan bir zaman gecti benim aku baktim tekliyor,hizla aku bitise gectimi beni bir heyecan aldi yolda bir kalirsam bittigimin resmi olacakti yine iyi eve kadar donebildim. Sizler mesafe olarak biraz uzaga gidince yedek akumu bulunduruyorsunuz yaninizda benim aku biraz buyuk gibi yanimda tasinirmi bilemiyorum siz nasil yapiyorsunuz.

merhaba arkadaşlar akülü aracı ilk kullandığım zamanlarda ben bi kaç defa yolda kaldım ve arabası en uygun yakınımı arayıp eve döndüm :) daha sonraları şarj cihazımı hep yanımda taşıdım ama oda pek çözüm olmadı.
baktık olmuyor sonunda akülü araca göre bir otomobil aldık ve kaldığım yerde babamı arıyorum gelip alıyor.
bizim ürettiğimiz çözüm bu yönde daha kolay bi çözüm varmı bilmiyorum.....

Yanımızda akü taşımak küllü zarar olur. zaten aracın en ağır parçası akü, en aşağı 30 kilo, yanınızda akü taşımak mevcut akünün daha hızla azalmasına sebeb verir, ekstra yükden dolayı. bitince aküyü değiştirmek konusunu hiç açmıyorum :)

En mantıklı seçeneklerden birisi yanınızda şarj aletini götürmek oluyur.

Diğer seçenek aracımıızın sığacağı bi otomobil bulup, eve dönmek.

Ama şunu söylemem lazım, zaten aracınızın kapasitesini az buçuk biliyorsunuzdur. nerde biteceğini biliyorsunuzdur. Yolucuğunuzu her zaman ona göre ayarlamak, akünüüzün yeteceği yere gitmek en kolay yol :)

Herhalde onemli nokta sarj aleti aku genel birsey gibi oldu,sarj aletini yanimizda tasiyarak girecegimiz bir cafede oturdugumuz sure icerisinde sarj etmek en guzeli :)) e tabi onu biri cikaracak ve takacak onun kadar da yardim etsinler :) en buyuk sorun disari wc ihtiyaci gittigim yerde aslinda buyuk bir yer carsi filan ancak wc yok gibi wc ararken aku azaldi :) kizlarimizin isi bu noktada cok daha zor.

dostum en mantıklısı araca güneş enerjisi takmak taktıracaksın güneş paneli hiç bir yerde kalmazsın korkma hee...nasıl takılır diyorsan basit iş

bu endişe bbendede çok oluyo strese girip sinir yapıyom:eek:bu güneş enerjısi mevzunu bende duydum çokta mantıklı bi yolbence biliyosan anlat lütfen bymoruk nasıl yaptıracaz

oturdugun yere başının üstüne güneş paneli monte ediyorlar hem gölgelik gibi oluyo hem güneş enerjisinden faydalanıyosun

Daha faydali olabilmesi icin elektrik uretimi, aku uretimi ve su deposu konulabilinir. Her sene universiteler arasi gunes enerjili araba yarislari oluyor :) o sekilde, yanliz bir gunes paneli yetmez sandalyemizin her yerine baglanirsa is yapar :))

Arkadaslar gunes enerjili sandalye kullananlar resimlerini ceksinler bizde gorelim neymis.

ya merak ettim şu güneş enerjili sistemi.Görebilirmiyiz ?kimler yapıyor bu işi ?

Üst Alt