Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun süreli cezaevi sonrası askerlik uyum sorunu..?

Ahmetcan38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle çok selam ederim siteuyelerine.. ben 2015 yılında vatani gorevimi yapmaya baslamıstım 4 ay askerligimi yaptgm sırada sivilde 2012 yılında islemis oldugum sivil suçdan dolayı hapse girdim 2 yıl 8 ay yargtay tarafndan onandıgı icin askerden beni alıp hapse goturduler
cezanın tamamını yattıkdan sonra simdi askere geri getirdiler 3 yılda askere baslamadan once yatmıslıgım vardır yani toplam 5 yıl 8 ay gibi bir sure Ceza evinde kaldım

şimdi boluk komutanına derdimi anlattm skntlarımı soyledim piskolojik olarak ve hem. Ekonomik hem manevi yonden tukenmis. Durumdayım kac senedir duzeltemwdim skntlarım bitmeden buraya geri geldim diye anlattgmda beni hastaneye işlevsellik formu ve kıta anket formu ile birde resimli sevk belgesi ile bolge hastanesine yolladı
ilkinde 31 gün hava degisimi verdi bu sure bittikden sonra geri borligime geldim ve tekrar islevsellik formu ve kıta anket formu ile geri aynı hastaneye gonderdiler ve 30 gun daha hava degisimi verdi hastane

suan hava degisimi bitti yine aynı islemleri yapıp gondericekler ve yinemi hava degisimi olacak

ben artk dayanamıyorum sorunlarım git gide artıyo bunun sonucunda ne olur kıta anket formundada islevsellik formundada askerlik yapamaz diye yazıyo hastane neden hava degisimi veriyor halen muafiyet vericeklermi abilerim nolur cevap verin akibetim ne olur sizlere şimdiden tesekkur ediyorum

2002 de 6 ay hava degısımı alan askerden muaf oluyordu...sımdı srnınkısıne bısey dıyemem hava degısımıne devam edersın gıbı ama bu son olur baktın olmadı bılkı 6 ayı tamamlayacajlar

Abi okadar surermi gozunu seviyim yarn hastaneye gidiyorum nolur sizce

Üst Alt