Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu için çözüm önerir misiniz?

1411

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Hastamız 3 aylık süreçte ara ara tekrarlayan e-coli enfeksiyonu görüldü bu süreçte arada hastahanede ve evde tedavi gördü çeşitli antibiyotikler kullandı ancak 20 günlüük süreden sonra idrar testinde enfeksiyon görüldü cipro nun türevi olan bir antibiyotik verildi bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyor ancak şu anda forumda açılan diğer konulardan gördüğüm kadarıyla her durumda antibiyotik kullanımı tavsiye edilmemiş bol sıvı alımı bazı kürler ile tedavi edilebilir anladığım kadarıyla. Benim aklıma takılan şu ki bu kadar antibiyotik kullanımından sonra bu destek tedaviler ile hastalığı atlatmamız mümkün olabilir mii? D mannose adlı bir ilaçtan bahsedilmiş bu ilacı kreatin değeri 1.5-2 arası seyreden kişiler kullanabilir mi? ya da nakil hastaları için bir sakıncası olabilir mi ? benzer tecrübeye sahip olanlar varsa ya da bilgi verebilecekler çok makbule geçer

bol bol su meyve senin yapman gereken tedavi ise hiç araştırmadım ben bu şekilde çözüyorum

Üst Alt