Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun zaman sonra ilaçlar birden bırakılırsa ilk olarak neler yaşarız?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
753
Reaksiyonlar
765
Çok büyük vakitten sonra ilaçlar birden bırakılırsa ilk olarak neler yaşarız?

Bence:

fatiha-suresi-yazili-bas-tasi.jpg

doktoruna bi danış danış ama doktor bıraktır mıyacak

Ben 10 sene düzenli ilaç kullanımı sonrası ilaç bıraktım ve bir ay sonra yatışım oldu.

Sonra akıllanmadım, bir kez daha denedim bir ay sonra yine yatışım oldu.

Sonra yine akıllanmadım ve yine bıraktım, bu sefer birini bıraktım diğerini kullandım, 6 ay dayanabildim ve sonunda yine yatışım oldu.

1.5 yıl içinde 3 kez yatışım oldu.

3 yılı geçkindir stabilim çünkü ilaçlarımın değerini anladım.

Bu yazdıklarımı iyi değerlendir, yine çok istersen dene ama yatışın olabilir.

Genelde de zaten yatış olmadıkça ilaçların değeri anlaşılmıyor.

Şifalar diliyorum.

ben ilaç içmeye alıştım sabah kalkar kalkmaz ilaça sarılıyorum alışkanlık oldu ben bırakamam bırakmak ta istemiyorum artık

Bende alıştım. Masamın her köşesinde ayrı ilaç var. Zamanı gelince o ilacı içiyorum. Ne içmemezlik yapıyorum nede fazla doz alıyorum. İlaçlar beni daha sakin ve stabil tutuyor

Genelde doz düşürerek bıraktırıyorlar hekime danışman en doğrusu olur.

Buraya açıklamalı bir yazı gireyim dedim ama etkilenen hastalar olabilir, vazgeçtim. Kısacası ağır sanrılar, halüsinasyonlar, uyku felçleri (karabasan) ortaya çıkar ve kendini hastanede bulursun.

Ben hastanede herkese tekme atıyordum. :) Sonuç: Yatağa bağlayıp durdular haftalarca. Aylarca kendime gelemedim. İlaç vermeye başladılar ama etkisi yavaş yavaş ortaya çıktığından çok sıkıntı çektim.

Kaşınıyorsan buyur bırak ilaçları. :)

Ben çok enerjisiz ,yatmaya meyilli ve halsizim.

Uykum gelince uyuyorum ama geçmiyor
Çökkün hissediyorum kendimi

Ben 2023 yılında kendimi peygamber gibi bir şey sandığım için internette sürekli dini yaymaya çalışıyordum. Hasta olduğum için mantıklı cümleler kurmuyordum. Lise mezunuydum ama ders çalışmaya zaten ihtiyacım yoktu, peygamber ders mi çalışırmış. Dünyanın kaderi bana bağlıydı ve 7/24 dünyayı etkiliyordum.

Yakın zamanda ilaç düzenlemesi yapınca dalgalı psikoz atakları geçirmeye başladım. Kendi düşen ağlamaz.

@Pickle, kendi düşen ağlamaz da
Kendi ağlayan kendisi gülemezmiş.

Şimdi yokladım ve kendim varım dedim.

BU İŞ ÖYLE SİGARA BIRAKMAYA BENZEMEZ.

@anonymous, ailem hastane ortamını biliyor, özellikle evde durmamı istediler. Doktorlara çok bir şey anlatılmadı.

Üst Alt