Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vadeli araç arıyorum..?

kadir77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merabalar arkadaslar .arac almak ıstıyorum fakat düğün borçlarını yenı bitirdiğim için peşinat param pek yok .. bana uno tıpo taunus pejo fark etmez
10.000 e kadar arac verebılcek arkadaslar varsa lutfen yazsın ... senetle her ayın 21.inde paranız elınızde olur sımdıden tesekkurler ...

öyle bir enayi bulursan benide çağırr. kredi çekecen alacan aracı

insanlarin senetle sana arac vermesi icin bir tane sebep goster

burdakileri safmı gördün de üye olup açtığı konuya bak sen taksitle tövbe tövbe

galerıye gıt 2,el satan buraya nıye soruyon .orda taksıt taksıt odettırır sana galerı sahıbı merak etme
burda senın gbı cok akıllı var merak etme .

Memur 2 tane kefil olursa veririm araba ..

arkadaslar bakın ben hıç kımseyı saf enayı yerıne koyma amacıyla buraya ılan koymadım bu 1 ikincisi kımseye kırcak kımseyı uzcek bı lafda etmedım
benım ödeme ımkanım bu sekılde kımseyı zorlamıyorumda bırıkmısım olmadıgın dan taksıt taksıt verebılme ımkanım oldugu için teklıf sundum noluyo sıze bu assalayıcı kelımeler nıye .?? ayrıca ben sıfremı unuttugum için yenı uyelık actım buda bılıne !!

officer,

marka model nedır ilker bey kaç kaç verebılırız numara verırmısın ..

ne kadar ön yargılısınız ya adam açık açık yazmış halini arz etmiş sizin yaklaşımınıza bakın çok ayip çokkk

adam adam akıllı bişey istemiş yazılan cevaplara bak ayıptır be ne biçim adamsınız siz..

Kadir kardeşim..

Anladığım kadarıyla düzenli ödeme gücün var ama peşinatın yok..Hiç burada taksitle, senetle falan uğraşma...Git bankadan çek kredini al arabanı kullan.. Senetle aldığın fiyatın üstüne zaten satan kişi vade farkını ekleyecek..Kimse kimseye peşin fiyatına senetle mal vermez.. Oraya ödeyeceğin farkı bankaya faiz olarak öde karşında doğru dürüst muhattap olsun..

Buralar deva olmaz sana..

ya adam belkide faize bulaşmak istemiyordur malum herkes kredi kullanıyor ama herkez bilmelidirki kesinlikle haram.

ya lanet olsun benim arabam olsa valahi verirdim burda sana enayi diyenler utansın .. sıkıldıklarından ne diciceklerini ve kime bulaşacaklarını bilmio

sana verilen cevaplara ben utandım

cevap yazmadınız ..

Arkadaslar benım acıl araba almam lazımdı ve almayada niyetım vardı ben kımseyı enayı yerıne akılsız yerıne koymadım .bakın unutmayalımkı bende sızlerden bırısıyım ben her hafta sonu yalovadan bursaya benı göturebılcek 2 mılyarlıkda olsa 10.000 lıralıkta olsa fark etmez araca ıhtıyacım var.ben sag kolu hıç tutmayan bır engellıyım gorunusum öle olmnasada gercek olan bu oldugu için yollarda çok çile çekıyorum arkadaslarımın yazdıgına sınır olmadım yada kın nefrette duymadım onlarda haklı olabılırler vermek ıstemeyebılırler amma velakın sadece bu dusuncelerı benım çok kalbımı kırdı ben kımseyı kandırmak enayı yerıne koymak ıstemedım kımseye kotu bu lafda etmedım sadece durudt ve mertce dalaveresız bı sekılde arabayı bu sekılde alabılme gucumun oldugunu gösterdım hepsı bu yok hala negatıf dusunenler varsa herkezden tek tek özür dilerım kusuruma bakmayın ......

ya lanet olsun benim arabam olsa valahi verirdim burda sana enayi diyenler utansın .. sıkıldıklarından ne diciceklerini ve kime bulaşacaklarını bilmio
sadece çok pişman oldum bu konuyu acarak hepsı bu ...

Kadir kardeşim tüm iyiniyetine rağmen açtığın konunun biraz fantastik olduğunu düşünüyorum...yani bu işler böyle yürümez seninde bilmen lazım...vadeli mal alman için bir insanı atıyorum en az 10 yıl olman lazım..konu komşu ..akraba olmanız lazım..biraz sert girmişler olaya üslub hatalı belki ama sana bunun imkansız olduğunu nasıl anlatsınlar ki...

ve bir engelli olarak hayatın gerçeklerinden daha çok haberdar olman lazım..gözünü daha çok açman lazım...daha uyanık olman lazım...ve acıya dirençli olman lazım burada seni kıran kişilere karşı...

bu şekilde araç bulamazsın insanlar babasına bile güvenmezken sen bankadan kredi çek o şekilde al
burada dalga geçer gibi cevap yazanlarıda kınıyorum ayıptır yakışmıyor

bu şekilde araç satacak kişilere birçok kötü kelime sarf edilmiş. Hiç kimse galeriden senetle taksitle araç almadı sanırım, kadirin alma gücü bu sizene arkadaş bankadan kredi çıkmıyor geliri yüksek değil durumu yok belkide kimene... bu şekilde araç alan memnun satan memnun adam aracını peşin 8e bırakır senetle 10a satar hem o karlı çıkar hem alıcı taksıtle araç sahibi olur bundan kendine pay biçen arkadaş sanamı kaldı bu işin enayiliği. kadir arkadaşım bu şekilde aracı burda bulamazsın öncelikle araç satan galerilerden ve internet sayfalarından bulabilirsin sana bir şekilde yardımcı olmak isterim ama elden birşey gelmez farklı yerlerdeyiz. sen en iyisi bir galeriye başvur 8 binlik bir aracı senetle 10 bine rahatlıkla alabilirsin yada sahibinden.com da senetle satan araç sahipleri var oralardan bulabilirsin.

10000 tl ayda 350 liraya kredi veriliyor burda bu lafları yiyeceğime gider kredi çekerim. ayrıca senetlede olsa kimse 10-12 aydan fazla sana taksitle araç vermez. verse bile ayda 1000 lira nasıl ödeyeceksin. ödeme gücün varsa neden kredi çekmiyorsun.. anca galeriden araç alırsınız bu şekilde ha söyle olur 10000 liralık araca 15000 verirsen sana senetler herkes araba veriri yani bekleme dostum peşin fiyatına senetle araba almayı :D

hangş banka verio peki ben 100/51 raporum var bana acaba 10000 kredi verirlermi

ne kadarda akılısın sen ilker ..

Arkadaslar aracı buldum saolsun ergıncengız kardesın sayesınde mareayada anlastık gıbı ınsallah temız bı sekılde ıkı tarafda uzulmeden bırcununda bıttıgını görmeyı nasıb etsın rabbım herkese hayırlı hayatlar olumlu veya olumsuz dusuncelerınden dolayı formdakı kardeslerımede teker teker tesekkurllerımı sundumu belırtmek ısterım hersey gonlunuzce olsun ....:)

Hayırlı uğurlu olsun adaşım iyi düşünene iyilikler nasip eder mevlam :)

nasıl aldın acaba banada verirlermi kredimi çektin naptın bana verirlermi araba yada kredi napmam lazım

Üst Alt