Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vadeyle 8-10 bin lira civarı bi otomobil bulabilir miyim?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
mazda 323 hatcback veya 90 model 3.16 bmw hastasıyım esasen ama yerli otomobilde olur... tofaş fiat vs vs mesela tempra yada yeni kasa doğan şahin de olabilir vadeyle alabileceğim bi araba aramaktayım yada pazara gidip arabayı bulsam bankadan kredi isteme faslı naısl gelişiyor aylık 1000 lira civarı ödeyebilirim... eskidendi senet sepet banka çok uğraştırırmı... varmı satan yada tavsiye edebilecek birileri... bahsettiğim araçlar belirttiğim fiyattan daha ucuz sanırım...

%76 raporum var lakin özel tertibat ihtiyacım yok vergi indirimine başvurmuş değilim başvurmuş olsam 0 arabaları vadeyle alabiliyorum sanırım ama ben eski model bi araba istiyroum atıyroum 6000 liralık bi şahin diyelim 4-5 ayda ödeyebilirim bankadan nakit çekilebilirmi bu durumda ben bankaya ödeme yapmam için bilemiyorum.. daha evvel alan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...

ötv indirimi yani vergi indirim kartı almak için ne yapabilirim engelli maaşşı alıyroum raporum var ağır özürlü diye %72 ağır özürlü değil demişler %76 bi raporum işçi bulma kurumu için bi raporum mal müdürlüğü için düzenlenmiş bu raporlarla nasıl vergi indirim kartı alabilirim...

Size istediğiniz özellikte opel Astra 1,6 marka-1994 model elk.cam,ısıtmalı koltuk, tertibatlı özelliklere sahip aracı 7500TL fiyatla vadeli satabilrim

arkadaşım merhaba ben özel bir bankada çalışmaktayım

eğer düzenli bir gelir belgeleyemezsen kredi maalesef vermiyorlar.

çok tuhaf bankalar kira gelirim 2022 maaşım vs derken gelirimi belgelediğim halde vermediler velhasıl bende bırakıp normal vadeyle alacağım dedim ayda 1000 lira civarı otomatik bi araba aradım derken bankanın biri aradı isim vermiyim sizden hiç bi belge istemiyrouz bilmem ne kredi kartını kullanmak istermisiniz dedi :) şaşırdım kaldım biri evraksız gel al diyecek kadar güveniyor biri evraklarla dahi vermiyor şaşkınım...

nero;

Benim ehliyetimde de H sınıfı ibaresinden başka birşey yazmıyordu ve ehliyetimi ilk aldığımda görevli polis memuru bu ehliyetle araç kullanamayacağımı, araç kullanmaya veya almaya yönelik raporumun da olması gerektiğini söylemişti. Ben sonradan özel donanımlı araç alabilir raporu aldım ama ne araç aldım ne de ehliyetimi değiştirdim. Sizin bu yönde raporunuzun olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.

erdalakbay şaşıracak birşey yok kredi kartlarının faizi yüksek asgari ücretliye kart veriyorlar nasılsa birşeyler alırız diye millet anaparadan değil faiz ve cezalardan batıyor.selamlar.

Anladım üstad çok teşekkur ederim kartınız hazır göndericez dediler hala gelen giden yok kartıda alırsam şayet 0 vade farkıyla kredi kartına araba veren var alıcam ama şaşkınım hala aylık 1000 1500 ödeme yapabilecekken bile kredi vermedi bu arada biri sana kredi alırım dedi gittik ama hatun 7 bin lira veririm ama 3 yılda ödeyeceksiniz dedi 305 305 dedim yaw 7 ayda ödesem olmuyormu yok dedi bende yok kalsın dedim bankalarmı kafayı yedi yoksa benmi...

Üst Alt