Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakfa başvuru yaptım. 2022 maaşı mı alacağım?

batmanlı24

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba abla ben 31 ekimde vakifa başvurdum bana dediler ki ocakta gel durumu ogrenirsin
Şimdi bu başvurduğum engelli maasi 2022 maaşı ayri mi oluyor

@batmanlı24 kaymakamlıkta bulunan vakfa (SYDV) raporunla birlikte engelli aylığı için başvurduysan evet o engelli aylığı 2022 aylığıdır. 2022 sayılı kanun kapsamında engellilere 3 ayda bir ödenen aylıktır yani.

ama vakıflar genel müdürlüğüne başvurduysan o muhtaç aylığıdır ve 2022 aylığı değildir.

büyük ihtimalle sen kaymakamlıkta bulunan vakfa başvurdun ablası 2022 engelli aylığı için. vakıfta başvuru formu doldurdun mu?

ekim'de baş vurmuşsun vakfa. ocak ayını beklemene gerek yok. o kadar uzamaz. e-devlet şifren var mı ablası? e-devlet şifren varsa e-devlete girip 2022 aylığı bilgilerine bak. orada yazanları bana söyle.
eger e-devlet şifren yoksa alo 144'ü arayıp bilgi al ya da vakfı arayıp aylık başvurunun sonucunu öğrenmeye çalış.

sonra da gelişmelerden beni haberdar et.

Abla ben batman merkezde basvurdum SYDV. Kaymakamliga basvurmadim 3 aylik maaşı idi adam dedi ocakta gel

@batmanlı24 Batman valiliğinde başvurdugun vaıf da sydv zaten. fark ettiğin gibi başvurdugun aylık da 2022 engelli aylığı ablası.

31 EKİM'de başvurduysan ve aylığın onaylanırsa aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olur. İşlemlerin yetişirse aralık ayında kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak ve şubat) olmak üzere 4 aylık para ödenir sana. e-devletten bak, eger aylık durumunda "devam ediyor" yazıyorsa aylığın baglanmış demektir. kasım ayı ve aralık dönem aylığını aralık ayında doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde herhangi bir PTT'den alırsın. aralık'ta işlemler yetişmezse mart'ta alırsın. ama aralık ayına yetişir diye umuyorum.

Kalem

Abla eğer yetişmese martta toplam ne kadar maaş alacam rapor oranı 46
31 Ekim de başvurmuştum

@batmanlı24
başvuru tarihin ekim. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 kasım. sana 1 Kasım'dan itibaren ödeme yapılacak.

rapor oranın % 46

aralık'ta, kasım + aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) olmak üzere toplam 4 aylık 1510,64 TL ödeme yapılacak. aralık'ta işlemler yetişmezse mart'ta 1510,64 TL + ocak ve şubatın farkı + mart dönem maaşını toplu alırsın.

2018 yılı 2022 aylık miktarlarıı ocak ayının ilk haftasında yayınlayacağım. aralık'ta maaş almamış olursan ocakta hatırlatırsın, ben de mart'ta ne kadar alacağını hesaplar sana söylerim.

Abla ben 31 ekimde başvurdum e devlette devam ediyor yazıyor ben martta ne kadar alacam rapor oranim 46

batmanlı24 aralık'ta ödeme almadın mı? aralık'ta ödeme aldıysan mart'ta 1240,42 TL alacaksın ( 2 aylık farkla birlikte).

ama aralık'ta ödeme almadıysan mart'ta ilk defa alacaksan hesap değişir.
aralık'ta ödeme almadıysan, mart'ta; kasım + aralık + ocak + şubat + mart dönem aylığı(mart,nisan,mayıs) olmak üzere toplam 7 aylık olmak üzere toplam 2751,06 Tl ödeme yapılacaktır.

Kalem

Abla ben 31 ekim 2017 de başvurdum hiç para almadim e devlette 1596 yaziyor neden oyle az

Üst Alt