Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakif aylığı için 2022 maaşından 2 ay önce feragat etmiştim. Ödeme Hazırdır diyor?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
2 ay önce vakıf maaşına başvurmak için 2022 feragat dilekçesi verip iptal ettirmiştim.feragat nedeni ile fesih yazıyordu, şu an baktım. 42 lira ödeme gözüküyor, ödemeniz hazırdır yazıyor. Ne yapmam Gerekiyor ? Bilen var mı ?

Demirrresul o parayı çekebilirsin ablası. aralık ayındaki ocak ve şubat aylarının zam farkı o. senin hakkın.
aylığın kesildiği için mart dönem ödemen yapılmadı. sadece aralık ayındaki ocak ve şubat ayının zam farkı (2 aylık fark) yatırıldı.

Kalem abla vakıf aylığı alıyorum.42 lira yüzünden bir sorun çıkmaz değil mi ? Zaten 2 aydır feragat nedeni ile iptal yazıyordu

sorun çıkmaz ablası. senin 2022 aylığın kesildi. aylık devam etmiyor.

dur sana meseleyi anlatayım da için rahat etsin.
sen aralık dönem maaşını çektin. aralık dönem maaşı, aralık,ocak,şubat aylarından oluşur. bu 3 ayın ödemesini peşin olarak aralıkta aldın (3 aylık olarak). oysa 1 Ocak'tan itibaren 2022 aylık miktarlarına zam geldi. ama sana aralık'ta ocak ve şubat için zamsız ödeme yapıldığı için, 0 iki ayın zam farkını sana mart'ta ödediler. o para hakkındı. ama mart dönem maaşını yatırmadılar. çünkü feragat ettiğin için 2022 aylığın kesildi.

şu an aylığın fesh edilmiş durumda aktif değil:)

Üst Alt