Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıf aylığı için eve görevliler mi gelmeye başladı!?

okbliyasam

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Vakiflar Genel Mudurlugu engelli ayliklarinda mudurluk tarafindan eve gelme oluyor mu? 5-6 senedir engelli ayligi aliyorum Vakiflar Genel Mudurlugunden. Ne basvururken ne de sonradan eve gelip ziyaret etmek istediklerini duymadim. 2022 Engelli ayligi icin basvuru yapildiginda geliyorlar ama Vakiflar Genel Mudurlugu engelli ayligi icin boyle bir durum yoktu. Cep telefonundan birisi aradi ve Vakiflar Genel Mudurlugunden olduklarini ve ayni gun icinde 2-3 saat sonra ziyaret icin geleceklerini soyledi. Musait olmadigimizi soyledik doktor randevumuz vardi. Bu dolandirici mi, sabit numaradan neden aramiyor da cep telefonundan ariyor? Boyle bir uygulamasi var mi Vakiflar Genel Mudurlugunun? Konu hakkinda bilgisi tecrubesi olanlar var mi? Olanlar yazsin lutfen

okbliyasam
Seni arayan numarayı yada bağlı olduğun vakfı ara öğren bence durumu.Seni arayan numarayı başka numaradan ara kim olduğunu öğren

benim eve geldiler kapının önünden konuşup gittiler. ama aramadılar beni geçen haftamı neydi

Balıkesir ilinde yaşıyorum
Bana da ev ziyaretine geldiler
8-10 soru sordular
Not alıp gittiler...
Bilginize

Üst Alt