Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıf aylıgı (muhtaç aylığı) baska bır bankaya yonlendırılebılır mı?

trexx

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhabalar suanda her ay duzenlı olarak vakıf aylıgı almaktayım vakıfbanka yatırılmaktadır...bunu baska bır bankaya yonlendırmem mumkunmudur? aydınlatırsanız sımdıden tskler...

hayır abi vakıflar genel mudurlugu tarafından yatıralan para warya vakıfbanka yatırılan vakıf aylıgı dıye gecıyor...

Arkadaşlar vakıf aylığı nedir?

2022 maaşında ayrı birde vakıf aylığı var her ay ödenen maaş ....sanırım büyük ihtimal başka bankaya transfer olur maaşınız ..bi danışın diğer bankalara

kimler alabiliyor bu vakıf aylığını...

2022 maaşı aldıysan vakıf aylığı alamıyorsun hatta 2022 'i iptal ettirsen bile vakıf aylığına başvuramıyorsun ya vakıf aylığına başvurup aylığı kazanacaksın yada 2022 alacaksın. diğer kriterlerde engelli maaşları kriterleriyle aynı

destiny07 vakıf aylığıyla hangı mıktarlarda kredı alınabılıyor ve veren bakalar hangılerı aydınlatırsan sevınırım..tskler saygılarımla..

onu bilmiyorum ama özel bankalar bile kredi verir ama sen yinede devlet banklarından kredi iste .bankaların sitesinde kredi hesaplama bölümünden hesaplanıyor.

bu vakıf aylıgını nasıl alıyorsunuz arkadaşlar. nereye nasıl başvuru oluyor. ne kadar sürüyor biraz detay verirmisiniz lütfen..

ben vakıfa müracaat ettim 1.5 ay oldu hiç bir konuda geri dönüş olmuyo.. adamlar eve geliyomuş o sırada bizde yokuz diye işlem yapmıyorlarmış gelin götüreyim evime diyince biz habersiz gelcez diyolar. yav habersiz gelince evde yokuz işte yıllar geçmesimi lazım gelin götüreyim evime yaşadıgım yere yok adamlar gelmiyo 1.5 ay oldu sonuç koca bir 0 sıfır

vakıf aylığıda sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından yapılıyor ama biraz zor vakıf aylığını almak

Sağlık güvencesi de olmuyor vakıf aylığında, sınırlı sayıda kişiye bağlanıyor, ve bağlanma süreci 2022'den daha uzun.

KKELEBEKK;

nasıl bir düzensizlik içinde yaşıyoruz gerçekden nasıl adeletsiz dünya ya herşeyde heryerde bir adeletsizlik var malesef nasıl bir saçmalıkdır bu..

Saglık güvencesi olmuyo eeee birde sınırlı sayıdaki kişilere vakıf aylıgı var neden bu saçmalık...

Bir ülkede birşey için bir şey yapılıyosa neden eşit yapılmıyo...

Neden sınırlı sayıda vakıf yardımı oluyo...

Ya olmasın yada hangi durumdaki kişilere veriliyosa adeletli şekilde verilsin..

böyle saçmalık olurmu gerçekden bu dünyada yaşadıgıma yaşayacagıma gerçekden nefret ediyorum artıkk...

biryerlerde dayımızmı olması lazım vakıf aylıgı almak için ...

İnsanları ötekeleştirmede üstümüze yok malesef..

kaç gündür saglıgım elvermiyo gidemedim..

Pazartesi kagıthanede vakıfa gitcem gerekirse ortalıga karıştıracam gerçekden böyle adeletsizlik olurmu.

2 aydır saglık yardımı madddi yardım için başvurmuştum iki aydır ses yok kaç ay geçmesi lazım..

ordaki yetkililere engelli oldugumu söyledim belgelerimi gösterdim madem engellilere vakıf aylıgı diye birşey var neden burdaki görevliler saglık ve bir miktar yardımdan başka birşey yok dediler bunuda üstüne basa basa sorcam...

En kızdıgım nokta ise vergi indirimi için yegenin işyerinde 1 ay sigortalı gösterdim kendimi...

saglık dan faydalanamyorum diye ilaç kullanamıyom ..

bugün internnetten bir baktım gss li yapmış sayın devletim beni birde burdan borç çıkıyo olcak iş degil gerçekden...,

biz yardım almak için bir ton ugraş veriyoruz yardım yerine birde burdan borç çıkıyo iyimi ne güzel bir devletimiz var gerçekden...

bu gss nerden nasıl sildircez acaba?

kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama gelde delirme...

@erenberen;
Sınırlı sayıda kişiye bağlanıyor örneğin Adana da 100 kişi ye veriliyor diyelim 101 . kişiye verilmiyor o aylık alanlardan ölüm veya durumu iyileşenler çıkıyor yerlerine yeni kişiler alınıyor diye biliyorum ama 2022 de özür oranı % 40 geçen ve şartları yerine getiren (GELİR DÜZEYİ VS) herkese bağlanıyor maaş

vakıf aylıgı hangi durumlarda iptal edilebilir?

[SIZE=5][/SIZE]merhabalar herkese iyi günler..hesabıma su ana kadar hiç ödenmemiş nafaka bedeli adı altında yaklaşık 40 bin tl toplu para yatarsa üzerime herhangi birşey yok gayrimenkul araba sosyal güvencemin olmaması vs...sadece bu para üzerinden vakıf aylıgının kesilme gibi bir durumu olabilir mi?bilen birileri cewaplarsa sevinirim..hoşçakalın...

Trexx benim daha az miktarlarda hesabıma para yattı bişey olmadı ama özelden nasıl yazabilirim sana bir fikir vermek istiyorumda :)

Üst Alt