KKELEBEKK;
nasıl bir düzensizlik içinde yaşıyoruz gerçekden nasıl adeletsiz dünya ya herşeyde heryerde bir adeletsizlik var malesef nasıl bir saçmalıkdır bu..
Saglık güvencesi olmuyo eeee birde sınırlı sayıdaki kişilere vakıf aylıgı var neden bu saçmalık...
Bir ülkede birşey için bir şey yapılıyosa neden eşit yapılmıyo...
Neden sınırlı sayıda vakıf yardımı oluyo...
Ya olmasın yada hangi durumdaki kişilere veriliyosa adeletli şekilde verilsin..
böyle saçmalık olurmu gerçekden bu dünyada yaşadıgıma yaşayacagıma gerçekden nefret ediyorum artıkk...
biryerlerde dayımızmı olması lazım vakıf aylıgı almak için ...
İnsanları ötekeleştirmede üstümüze yok malesef..
kaç gündür saglıgım elvermiyo gidemedim..
Pazartesi kagıthanede vakıfa gitcem gerekirse ortalıga karıştıracam gerçekden böyle adeletsizlik olurmu.
2 aydır saglık yardımı madddi yardım için başvurmuştum iki aydır ses yok kaç ay geçmesi lazım..
ordaki yetkililere engelli oldugumu söyledim belgelerimi gösterdim madem engellilere vakıf aylıgı diye birşey var neden burdaki görevliler saglık ve bir miktar yardımdan başka birşey yok dediler bunuda üstüne basa basa sorcam...
En kızdıgım nokta ise vergi indirimi için yegenin işyerinde 1 ay sigortalı gösterdim kendimi...
saglık dan faydalanamyorum diye ilaç kullanamıyom ..
bugün internnetten bir baktım gss li yapmış sayın devletim beni birde burdan borç çıkıyo olcak iş degil gerçekden...,
biz yardım almak için bir ton ugraş veriyoruz yardım yerine birde burdan borç çıkıyo iyimi ne güzel bir devletimiz var gerçekden...
bu gss nerden nasıl sildircez acaba?
kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama gelde delirme...