Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıf yardımı alıyordum. Dün denetime geldiler..?

ad1l2

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar 4 gün önce syvd dan geldiler nereden dedim kaymakamlık dediler sonra anladım ben 3 ayda bir vakıfa yardım başvurusunda bulunuyorum genelde onaylanıyor ama bugüne kadar inceleme için gelmemişlerdi engel durumumu sordular bende iç hastalıkları dedim 2016 dan bu yana engelli raporum var hemde sürekli şimdi kafama kurt düştü engelli maaşı ve birçok yardım kesilirmi aslında aile destekleri yardımları devam etseydi 3 ayda bir vakfa başvuru yapmaya gerek yoktu zaten şu sıra kalbim sıkıntıda en yakın zamanda anjiyo olmam gerekiyor damarın biri tıkandı yine 4 eylülde başvuru yapmıştım bir ay oldu halada heyete girmedi başvuru demekki önceden 15 gün içinde karar ćıkıyordu şimdi bir ay daha bekleriz heralde birde engelli maaşını keserlerse hepten hapı yuttuk yeni rapor ćıkaracan başvuru aylık bağlanması derken iki ay geçer yine

Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen cevap yazsın şu sıra yardım başvurusunu yapınca evlerine vakıftan gelen oldumu

Kardeşim bir alavere dalavere çevirmemişsen, bir AliCengiz oyunu oynamamışsan, kısacası ortada bir sahtekarlık yoksa neden yardımını kessinler?
Adamlar denetim vazifelerini yapıyorlar. Endişeye mahal yok. Bence içini ferah tut.

İkisinide vakıf ödüyor dün baktım mütevelli heyette yazıyordu bugün baktım yardım parası yatmış şöyle anlatayım 2012 yılından önce engelli maaşı emekli sandığına bağlıydı engelli aylığı almak belgeleri Ankaraya emekli sandığı na gönderiyordu ben annemin engelli maaşı nı o şekilde bağlattim bizde emekliler kredi çekebilecek bayram ikramiyesi alacaktık mevcut iktidar 2012 yılından sonra engelli aylıklarını vakfa bağladı onun içindirki vakıfdan biri geldiğinde insan ister istemez hiçbir alavere dalavere yapmasa Bile tedirgin oluyor çünkü bir çok kişinin maaşlarının ve yardımların kesildiğini duymuştum bu arada hem engelli hem elektrik hem gıda hem sağlık bütün yardımları sdyv vakfı yapıyor belediyeler ve Kızılay hariç ama kızılayda vakıfla bağlantılı gibi yani Kızılay yardımını vakıf yardımları bölümünde görüyorsun

@alifatih1958,
Hiç bir sıkıntı yok teşekkür ederim yardım parası yatmış

@Probiotic, Engelli maaşları iki farklı kurum tarafından veriliyor. İki kurumunda verdiği engelli maaş tutarları farklı.

1- Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce verilen engelli maaşı.

2- İkametgahının bulunduğu ilçede olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen engelli maaşı.

Üst Alt