Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank Engelli Yardımcı Memur Özlük Ve Maaş Durumları

scorpionsgs1905

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;
Vakıfbankın mulakatını kazandım.Atamamın yapıldığını Aylık 1150 lira bürüt+ bazı eklerin olduğu söylendi fakat tam olarak anlayamadım.Aranızda vakıfbankta çalışan engelli yardımcı memur var mı?.Varsa ne iş yapar net ne kadar maaş alır.Çalışma saatleri nasıldır.Ekpssden umudum var istediğin zaman ayrılabilirsin zorunlu 4 yıl vb gibi bir durumun olmadığının bilgisi verildi.Yardımlarınızı bekliyorum.

Lise mezunuyum açıktan İktisat 3.sınıfı okuyorum.7 yıllık muhasebe tecrübem var net maaş ile ilgili bilgisi olan varmı?

kardeşim operasyon destek elemanı olarakmı alcaklar benim bildiğim denizbankta 1050 lira maaş artı 300 lira ticket var görüştüğüm için biliyorum ama alt komşum mesela oda iş bankasında çalışıyor o normal birey lisans mezunu 1100 lira maaş 300 lira ticket artı 3 ayda bir 2 maaş birden veriliyor bu arada ortaöğretimden ekpss puanın kaç?

Kardeşim ekpss den ortaöğretim olarak girdim 81 puan aldım bilgisayar işletmenliği sertifikam bir umut bekliyorum.

FATİH ÇAYLAK;
Sağol abi senden haber bekliyorum

ben sordum memursa maaş artı 3ayda bir prim +6aydabir çift maaş +kardan pay oda maaş ın3 katı falan diyor ama muhaberatsa sormam lazım dedi ünüversite mezunuysa anakasa yardımcısı olur dedi

Fatih abi muhaberat değil Direk yardımcı memur olarak şubeye atandın denildi.

1.150 TL Brüt Maaş = Net Asgari Ücret Demektir.

ozaman yazdiğim gibi pirim +çift maaş arti karpayı yemekfalan nekadar onu sormadım

yarın sorup dönecek kağithane vakıfbank asordum

Merhaba, bende vakıfbanka engelli olarak atandım gişeden başlıcam, vakıfbanka atanan arkadaş ne evrak istediler senden ?

Arkadaşlar bende vakıfbank calısıyorum şöyle sölim şubat ayında calısmaya başladım 2014 ün - 1148 tl ile suan 1286 tl - zamlarla birlikte gişede calısmıyorum gişede calıssam 1500 olurdu sanırım tazminatla birlikte , sürekli mayıs ve kasımda zam geliyor ben 3 ayda bir çift maaş 6 ayda bir performans primi - teşvik - fazla mesai - temettü olanakları cok qüsel enqelli memur olarak calısıyorum normal bir yardımcı memurum biraz sabır ederse yan gelirlerle kazancı 2200 ü buluyor hatta geçiyor herşey zaman bak dedim gibi gecen sene 1148 iken suan 1286 simdi gene zam gelecek mayısda 1300 ü geçeçek sonra kasımda gene yükselcek hep zam geliyor zaten .

Durum şöyl arkadaşlar : hiç işiniz yoksa diğer işlere göre vakıfbank iyidir ama bankacılık zordur. Engelli olarak atanman hiçbirseyi değiştrmiyor hatta fark bile etmezsin.Maddi olarak memurdn fazla para alırsın ama ne girişin nede çıkışın bellidir ve en önemlisi çalıştığın şube ve müdürün çok önemli. Tamamen kişisel ben tempoya hazırım derseniz buyrun yok ben standart iş istiyorum saatim geldi mi giderim gerisini bilmem derseniz hiç bulaşmayn...

ben kağıthane finansbankdayım birisi atanmış pazartesi başliycakmiş vakirbanka arkadaş var orda o sordu bana senin arkadaşinmi diye maaşları sormuştum ona

vakıfbank rahat ama diğer bankalar biraz sıkıntılı olabir müşterisi az işlemleraz sonuçda devlet bankası emekli maaş zamanı sıkıtı olur biraz okadar

Arkadaşlar merhaba geçengün işkurda gördüm vakıfbanka engelli eleman alınacakmış bazı evrakları istediler mail yoluyla hepsini yolladım son başvuru tarihi 26,03,2015 yazıyor ben bütün evrakları hazırladım yolladım şimdi olar beni arayacak ve mülkat felanmı yapacaklar bilgisi ola varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

metehan ben göremedim nerde bu ilan işkur araştırdım yok ?

Sadece tekirdağ için şuanda alım var 2 kişi alacaklar tekirdağ merkeze

bu mülakat felan asıl oluyo onlarmı çağırıyorlar yoksa bir tarihi felanmı var mülakatta ne gibi soru soruyolar bilgisi olan varmı

Mülakkata İstanbul'a çağırıyorlar.Bilgi testi falan yapmıyorlar sadece durumunuz hakkında birkaç soru sorup gönderiyorlar.

2 3 ay öncesine kadar bankada üniversite mezunu olarak çalışıyordum ilk iş tecrübemdi aldığım maaş =1050 tlydi

beni merak ettiğim işkurda son başvuru 26.03.2015 te son başvuru
bunlar bizi ne zaman ararlar
ve mülakatta ne gibi şeylere bakıyorlar

Genel olarak engel duruma rahatsızlıgına bakarlar mülakat günü genel merkeze gidersin ki genel merkez leventte orda mülakat yapılır konferans salonunda ilk olarak kayıt yapılır daha sonra üst kata 5-5 cıkarırlar orda tek tek içeri girersin görüşme yaparlar senle olumlu bulunursan 3 hafta içinde aranırsın arandıgın takdirde subede 1 .hafta içinde başlıyorsun bu kadar.

ben 2014 beri çalışıyorum olanakları iyi 1280 maaş+tikırt 3 ayda sigorta pirimi 6 ayda performans yılda bir temettü ama sözleşmeliyim aranızda çalışan başka arkadaş varmı her yıl sözleşme imzalatıyolar bana bi kaç arkadaş var onlara sordum benle başlayan onlar imzalamıyor anlamadım

Bende 2014 yılından beri çalışıyorum 2.senem dolucak subatta bir kere bile sözleşme imzalamadım .. hangi subedesiniz.
+ Geçtiğimiz sene bir operasyon geçirdim 7 ay işe gelmedim rapor aldım şimdi calısıyorum bi sıkıntı yok

FATİH ÇAYLAK

genel merkezde engelli toplu görüşmeler oluyor ya mülakata ne zaman başvuralım bilginiz varsa paylaşsın

Yapı ve Kredi Bankasındayım 1.5 seneyi geçti ekimde 2. senem olacak memnunnum. Bir terslik olmazsa buradan emekli olmayı düşünüyorum. KAdrolu ve yılda bir giyim yardımı , performansa bağlı olarak prim verilmekte. Çıkartmadıkları süre boyunca bu banka'da çalışacağım.

Dipnot: Girdiğim saat belli çıktığım saat belli aksini iddia edenler diğer bankalarda yaşadıkları şubedeki durumları şansı yaver gitmemiş diye düşünüyorum. Kulaktan dolma bilgiler ise nefes tüketmeye değmez.

Saygılar.

Üst Alt