Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank için başvuru ve sonrası için yardım..?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bu ay işkurda tekirdağ merkeze 2 adet vakıfbankası için engelli işci alımı vardı bende işkurla görüştüm cv, sağlıkraporu, nufüscüzdan fotokopisi vb gibi evrakları bankaya mail olarak yollamamı istediler bende hepsi bana verilen mail adresine yolladım 26,03,2015 tarihi son başvuru tarihiydi şimdi size sormak istediğim bazı şeyler var
1. banka tahmini olarak ne zaman arar
2. mülakat için istanbula gittiğimde ne gibi şeylere bakıyorlar soru felan soruyolarmı
3. vakıfbankasında çalışan arkadaşlar varsa maaş olarak tahmini ne kadar veriyorlar
bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim....

pozisyon neydi ? Keşke 26'sından önce yazsaydın bizde başvururduk

Abi pozisyon yazmıyodu sadee bankada bankacılık faailiyleri sürdürücek eleman yazıyodu

Maaş olarak bir şey söyleyemem ama diğer konular için kendini sıkma bankacılıkla alakalı çok soru sormayacaklardır. Ofis ortamında çalışabilir misin ? Ofis programlarını kullanabiliyor musun ? vb gibi sorular sorucaklardır ve isteğine heyecanına bakacaklardır. Ümit veriyormuşum gibi algılama ama sağlam dur istekli ol hertürlü alınırsın allahın ıznıyle

Ben bilgisayar teknisyeniyim zaten bilgisayrın a'dan z'ye kadar herşeyi biliyorum bilgisayar konusunda bi sıkıtı çıkmaz ofis programlarını gözüm kapalı kullanmıyom :D

Güzel güzel olur inşallah unutma ama senin onlara ihtiyacın olduğu gibi onlarında sana ihtiyacı var. Çok rahat olmak çokta kasıntı olma orta şekerde git hayırlısıyla olur. Şartları iyi konuş servisidir yoludur yemeğidir maaşıdır vs vs.

inşallah hayırlısı neyse o olur bakalım acaba ne zaman ararlar mülakat için veya site üzerinde felanmı mülakat tarihini yazacaklar ne yapackları hakkında bilgimiz yokki

mülakata daha önceden giren arkadaşalr yok mu neler soruyorlar

Merhaba arkadaşlar,
vakıfbankta yeni başladım engelli olarak. maaş ortalama kasa tazminatı ile 1350 civarında, 3 ay da bi çift maaş , yılda 1 kere temettü(3 maaş kadar),6 ay da bi performans şube durumuna göre bi maaş kadarda olabiliyor miktarı birde Multinet 250 lira aylık. Mülakat aşaması zor bi süreç 3 ay sonra beni aradılar bilginiz olsun.

@adana001

kardeşim hayırlı olsun mülakat aşaması zor demişsin başvurduktan sonra 3 ay sonramı mülakata gittin yoksa mülakattan 3 ay sonramı işe başladın birz bilgi verebilirmisin bide mülakatta neye baktılar ne sordular...?

istanbuldamı mülakat oluyo

adana001 arkadaşdan başka VAKIFBANK ta çalışan arkadaş varmı

yokmu vakıfbankasında çalışan birisi

arkadaşlar özelden yanıtlıyorum cvplarınızı

Başvurudan sonra kendileri cv leri değerlendirip size dönüyorlar mülakata davetlisiniz diye. Mülakat İstanbul da oluyor soru falan sormuyorlar sadece kendilerine göre değerlendiriyorlar sonrasın da olumlu ise şu şubeye gidip evraklarınızı verin diyorlar. Maddi olarak tatmin olursunuz çalışmaya gelince de çalıştığınız şube çok önemli yoğunsa yoğun geçersiniz bir de tabiki müdürü önemli cins olursa herkes gibi sizi de rahatsız eder. Kısacası bankacılık yaparım derseniz özel bankalara göre çok avantajlı...

inşallah abi hayırlısı 10 gün önce son aşvuru tarihiydi halen daha çağırmadılar mülakata

merhaba arkadaşlar geçen ay işkurda vakıfbank için talep vardı bende başvuru yaptım evrakları felan mail attım genel müdürlüğe 1 ay geçti ama mülakata felan çağırmadılar kimse aramadı bu iş nasıl olacak bilgisi olan varmı

vakıfbankta çalışan arkadaş varsa bana özelden mesaj atabilirmi

selamlar işitme engellilerin ek hizmet binasında çalıştığı duydum bende mülakata başvurmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt