Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank'ta engelli olarak çalışanlar var mı?

ilker2582

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 22/02/2013 tarihinde vakıfbak engelli alımı ile alakalı görüşmeye gittim bugun itibari ile atamam yapılmış şartlar koşullar yapılacak iş bunlar hakkında hiç bir bilgi verilmedi ve bende bişmiyorum bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmi şimdiden destek ve yorumlarınız için teşekkür ederim

ümraniye ebis binasında işe başlarsınız büyük ihtimal genel müdürlükte iseniz çok rahat olur. aylık 900 net maaş alırsın.4 aylık 850 şer ikramiye,6 aydan 6 aya prim müdürüne bağlı miktarını o belirliyor. senede bir kez de üç maaş tutarı ikramiye....
Tek olumsuz yanı sen 5 sene dayanabilir misin? Eğer dayanıyorum diyorsan çalış şubeye atamanın yapıldığını duyarsan sakın başlama işe derim taahhütname imzaladın mı bittin sen? 5 sene içersinde işten ayrılırsan 3000$+eğitim ücreti+ihbar tazminatı ödersin!!!

şubeye başlayacağımı soylediler neden başlama diyorsun olumsuz bildiklerin ne varsa benimle paylaşırmısın kardeşim bende bilgileneyim ayrıca şubede aynı maaşı mı alır ve sen vakıfbanktamı çalışıyorsun

merhaba rahatsızlıkğınız ne acaba ?

Banka şubesinde çalışmak genel müdürlüğüe göre zordur, giriş saatin bellidir ama çıkış saati beli olmaz, şubede iş yükü daha fazladır, genel müdürlüktekilerin sosyal imkanları daha iyidir....
Bankalar için genel olarak yorumladım. Yaklaşık 1 yıl kadar garanti bankasının şubesinde çalıştım, hayatımdaki en kötü iş deneyimiydi...

Müdürüne bağlı anlayışsız çıkıyorlar genelde giriş çıkış saatin belli değil seni muhakkak ezeceklerdir. maaşları aynı dedim ya 1800 alırsın toplayıp çarpıp böldüğünde belki ist olduğun için biraz daha fazla alırsın mesken tazminatını yükseltirler.2 sene zor dayanırsın kardeşim garanti veriyorum 2 sene sonra buradaki başlığa yaz benim söylediklerime katılacaksın....5 senelik taahhütname var ya o olmasa gir çalış derdim .

twilight;

nerde çalışıyorsunuz siz..
bu kadar konuya hakimsiniz

Şube o kadar da kötü değil sadece giriş çıkış saatlerin belli olmaz ama artık o yönden de bakanlık baskı yapıyor o taraftanda rahat olabilirsin. halkbank, vakıf ve ziraat bankaları engellilerden eğitim tazminatı almamaktadırlar. engelli olduğun için fazla zorluk çekmessin ama GM ye göre daha yoğun olursun..Bence hiç düşünmeden gir sonuçta bir kısmı olsada devlate ait senin için tecrübe olur.

leaderboy;

eğitim tazminatı almamaktadırlar ifadesini neye dayanarak söylediniz :) belge veyahut örnek verir misin? ben vakfnk gnl mdr çalıştığım için biliyorum bunları ve şubelerde ki engelli arkadaşlarımın durumunu da çok iyi biliyorm.
her yıl yüzlerce kişi istifa ediyor vakıfbankdan ve bir dahaki döneme yüzlerce kişi alınıyor banka bir şey kaybetmiyor ki çatır çatır tazminatını alıyor.

işin içinde olduğum için söylemekteyim. Engellilerden eğitim tazminatı almıyorlar. benle beraber 70 engellği arkadaş bankada işe başladık şubeye GM giden oldu memur olup işi bırakan oldu ama kimseye sana eğitim verdik tazminat ödeyeceksin diye bir şey demediler. Ha dediğin gibi tazminat yok mu ? var ! :) arkadaşım ing'den ayrıldı istediler oda ödedi mecbur :( Demek istediğim alanda var almayanda ama bu üç banka almıyor.

bende denizbankla görüştüm velev ki kabul ettiler genelde engelli birine ne iş veriyorlar bankada...

bir dakika buna açıklık getirelim benim behsettğim şey şu taahhütname imzaladı mı o tazminat ödemeyen arkadaşların.?

(leaderboy) kardeşim sen hangi bankada çalışmaktasın peki birde maaş durumunu özel olmazsa paylaşırmısın

çaslıştıgınız yer gizlimi.
konuya bu kadar hakim oldugunuza göre calıştıgınız bırımı soyleyın yardımcı olayım sıze

Taahhütname tabiki imzalandı sonuçta sen yeni bir işe giriyorsun o yükün altına girdiğine dair taahhütname imzalatmayıp ne imzalatacaklar sana :)

Maaş durumun farklıdır bankaların ha benim kini soruyorsan sana söylim 2013 yılı vergi indirimiyle birlikte 1075 TL. bunu 3 ayda bir ikramiyesi yıllık karına göre temettüh ortalama 1500 buluyor. Sen şubeye gideceğin için daha yüksek alırsın normal saati bir dakika geçtimi mesai başlıyor oda üçretli artık, artık bakanlık iyi baskı yaptı bu konuda ya mesai ücreti veriyolar yada saatinde cıkıp gidiyorsun :)

xcoll;
söyledim ya kardeşim okumadnmı genel müdrlüğündeyim diye. niye gizleyim senin amacın ne ben şube ile iç içeyim şube personelleri ile çok engelli arkadaşım var şubelerde.

leaderboy;
ben engelliyim tazminatı ödeyemem diyebilir miyim yani? bi de bu işin prosedürü ne? Ne yapmam lazım tazminat istememeleri için. 2 yıldır çalışıyorum şu an istifa edeceğim bu tazminat meselesi ile nasıl baş edebilirim?

ilker2582;

evet bende aynı soruyu soruyorum

9.mesajı iyi okursanız cevabı alırsınız.

Kardeşim çalıştığın banka nedir eğer ozelse bana mailde atabilirsin ona göre fikir yürütmek isterim çünki ince eleyip sık dokumak isterım yorumlarına güveniyorum senin

twilight
ben vakfnk gnl mdr çalıştığım için biliyorum bunları ve şubelerde ki engelli arkadaşlarımın durumunu da çok iyi biliyorm.

(LEADERBOY KARDEŞİM MSJ SANA) SANA MAİL ADRESİMİ VERİYORUM ORADAN MAİL ATABİLİRMİSİN SENDEN ŞUNLARI İSTİYORUM ZAHMET OLMASA SANA TABİKİ SADECE İÇİM RAHAT ETSİN DİYE BANA YARDIMCI OL

MAAŞ NE KADAR
İKRAMİYE NE KADAR
TEMETTÜ NE KADAR
VE HANGİ BANKADASIN SEN (ÇÜNKİ MSJLAR BİR BİRİNE GİRDİ ANLAYAMADIM )
VE VARSA BAŞKA HAKLARI
BANA GENEL OLARAK ATARSAN YARIN İSTİFAMI VERİP BANKAYA BAŞVURUYU YAPICAM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN HAKKINI HELAL ET
maviokyanus_64@hotmail.com

arkadaşlar bankalar engellilere ayrı sıvavnmı yapıyor nasıl girdiniz bankalara ??

yok kardeşim herhangi bir sınava tabi tutmuyorlar kpss puanı istediler zannedersem bu alımda... sadece sözlü mülakatın oluyor sıradan yani...

Kardeş bende bankada çalışıyorum 3,5 yıl oldu başlıyalı 1 yıl öncesine kadar çıkış saatleri sıkıntı oluyordu ama şimdi bddk baskısı olduğundan aysonları hariç çokta fazla geç çıkılmıyor. vakıfta çalışan kişiler maaşları primleri fena değil eğer özel sektörde çalışıyorsan banka çerez kalır. sonuçta banka herayın sonunda sekmez maaşın hesabında iyi düşün kaçırma derim.

Şu vakıfbank da işe başlayan arkadaşlar çalışma şartlarını beğendinz mi ? :) Barış kardeşim bi zahmet düşüncelerini buraya yazda herkes anlasın vakıfbankın nasıl bir bankacılık anlayışı içinde oldugunu :)

Mrhaba vakıfbnk engelli olrak işe başladıgında sözleşmelimi oluyor ve kaç yıl olur ileride kadrolu olma durumu varmı

Arkadaşlar Vakıfbankta engellilere yükselme hakkı vermiyorlar memur olarak devam etmek zorundasın kendinden 20 yaş küçük kişilerden ileride emir almayı göze alarak tercih edin.

mrb arkadaşlar bende vakıf bankta çalışıyorum 2014 beri ama sözleşmeli oldugumu bu gün ögrendim benle başlayan arkadaş varmı acaba onlarda sözleşme imzalıyolarmı

Üst Alt