Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank'ta maaşlara yapılan zamlar ne zaman hesaba geçer?

ahmetkaptan

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vakıfbank çalışanı olan var mı aramızda
bu yapılan yeni zam maaşlara ne zaman yansır bunların haricinde bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşım. Vakıfbank emeklisiyim. Emeklilere yapılan zam oranının %1,83 olduğuna dair telefona mesaj geldi. Özel sandık da %5 oranında zam yapacakmış. Özel sandığın zammının 1.8.2009 itibariyle hesaplara aktarılacağı belirtiliyordu mesajda ancak asıl emekli maaşı zammının ne zaman hesaplara geçileceği belirtilmiyordu. Ama muhtemelen onu da ağustos ayında öderler gibime geliyor.
Neticede yapılan zam toplasan 30 veya 40 TL bir şey ya tutar ya tutmaz. Bu kadarcık para da ha bugün hesaba geçmiş ha on gün sonra ne fark eder ki? Öncelikle benzine akabinde de diğer can alıcı noktalara yapılan zam atışlarından sonra verdikleri sadaka için yoksa sen teşekkür mü ediyorsun? Seni bilmem ama ben teşekkür etmiyorum, rahmet yolluyorum günün her dakikası.

Üst Alt