Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar engelli maaşı veriyormuş. Şartları nedir?

isyankar_

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vakıfar bölge müdürlüğü engelli maaşı veriyormuş şartları nedir acaba ? alan bilen var mıdır aramızda ???

MUHTAÇ AYLIĞINDAN YARARLANMA ŞARTLARI
Annesi ya da babası olmayan muhtaç çocuklar ile % 40 ve üzeri engelli olan muhtaçlara aşağıdaki şartların tamamını sağlamaları halinde muhtaç aylığı bağlanır.

* Sosyal güvencesi olmaması,

* Herhangi bir gelir veya aylığı bulunmaması,

* Mahkeme kararı veya kanunla bakım altına alınmamış olması,

* Gelir getirici taşınır ve taşınmaz malı mevcut olmaması veya olup da bunlardan elde edeceği aylık ortalama gelirinin bu yönetmelikle belirlenen muhtaç aylığı miktarını geçmemesi

Vakıflar bölge müdürlüğü ne oluyor nerelerde bulunur sosyal yardımlaşma vakfı mı bu ? Superparka

Superparka

şimdi ben ailemle yaşıyorum üzerime araba var ev babmın üzerine sigortam yoktur başvursam ne olur sizce ??

bakım parası benim üzerime değil yegemin üzerine başvursam alabilirmiyim acaba

@isyankar_ @okatur @Superparka

Arkadaşlar vakıflar genel md'lüğünün verdiği maaş,engelli maaşı alan kişiye verilmiyor. %90've üstü raporlara öncelik tanıyorlar ve,onlarida sıraya koyuyorlar,belli bir kontenjanları var bunu ustüne çıkamıyorlar.

Yani anlıyacağınız vakıflardan maaş alma şartları çok zor.

Onun yerine,ilçeniz kaymakamlığına bağlı sosyal hizmetler vakfına başvurun,%40 raporu olan ve şartları tutan herkez maaşını alabiliyor.

Benim oran % 93 + merak ettiğim bakım parasını ben almıyorum yengem alıyor acaba banamı sayarlar bakım parasını onu merak ediyorum....
Başvuru kağıdında soruyor zaten bakım parası alıyormu diye

Ulan bu ne biçim iş beee verdikleri 3 kuruş para istiyorlar ki kimsemiz olmasın tutunacak bir dalımız olmasın bir dilim ekmeğe muhtaç kalalım bu ne biçim iş beee....

isyankar_

Ne yazıkki engelin varsa yüksün ya eşşek gibi çalışıp patronları zengin edecen yada böyle ne verirlerse amenna deyip oturacan, ses çıkarmadığımız sürece semer vuran çok olur..

İşte onların kahrolması için sesimizle onları rahatsız etmemiz gerek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet 005 arkadaş haklı galiba. Başvuralı 1.5 ay oldu hala bir cevap yok. Değerlendirme sürecinin biraz uzun olduğunu arkadaşlar söylemişti bakalım sonuç ne olacak?

bugün babamla birlikte sosyal hizmetler il müdürünün yanına gittik... durumumu anlattık çok zor dedi. artık 2022 maaşları eskisi gibi değilmiş evde kişi başına düşen gelir sayısına bakıyorlarmış Allah kahretsin batsın bu dünya Suriyeliye Afganlıya her türlü yardımı desteği yap kendi vatandaşına sıfır böyle adalet mi olur bee...

isyankar_

+ sınırda bekleyen 2 milyon afganlıda cabası

ulan atama bekleriz gelmez iş ararız bulamayız engelli maaşı vermezler biz niye yaşıyoruz ki ???

Selamun aleyküm sesiz kalmayın yazalım ne isteğimiz varsa e-devlet kapısından cumhurbaşkanlığına hep beraber yazarsak isteğimizi alırız

Ben yazdım ve cevabından paylaşırım!

Üst Alt