Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğü aylığa başvurdum. Ne kadar zamanda sonuçlanır?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Bugun vakiflar genel mudurlugu engelli ayligina basvuru yaptim. Acaba kac gunde cikar? Su an cok zor durumdayim. Sac trasimi olmaya param yok. Acil ihtiyacim var. Durumumu yazdim dilekceye. Eger o cikmazsa 2022 ayligina basvuracagim. Acaba hemen belli olurmu?

hakanyildiz vakıf maaşı için bir bilgim yok 2022 daha çabuk sonuçlanır hemde goss primini devlet karşılıyor raporun 70 altındaysa ayda 480 70 üzeriyse 720 tl alırsın 2022 daha düzenli ödeniyor edevlette takip edliyor

Fatma mehmet

Benim gss primimi devlet karsiliyor zaten yesil kartim var. Vakiflar genel mudurlugunun maasi aylik 821 tl. Daha fazla oldugu icin ilk ona basvuru yapayim dedim. Ama onda da her ilin belli bir kontenjani varmis. Evraklari posta yoluyla gonderdim. Eger cikmazsa 2022 ye basvuracagim.

VGM yardımında illere göre kontenjan var pek çıkacağını sanmıyorum ancak biri ölür yada muhtaçlıktan çıkar kontenjan açılır. açılıncada he diye sana vermezler sıraya konmuş kaç kişi var acaba

Demirrresul

Giresun icin su anda kontenjan dolu oldugu icin beni yedege almislar. Eger kontenjan bosalirsa islem yapacaklarmis. Bende 2022 maasina basvurdum. Eve geleceklermis. Bekliyorum.

Hayırlısı olsun 2022 daha kolay bağlanır. GSS filan da uğraşmazsiniz diğer sosyal yardımlardan da daha kolay faydalanırsiniz

Demirrresul

Yesil karttan yararlaniyorum. Ama bilmiyorum 2022 cikarmi? Su anda isimde yok. Hicbir gelirim yok. Ciksa bir harclik olur. Kisa surede is bulamazsam ya da maddi yardim alamazsam intihardan baska carem kalmiyor ne yazikki

İyi günler bir şey sormak istiyorum vakıflar dan maaş alıyorum ama bu ay ki maaşım yatmadı alıp da yatmayan var mı?

hakanyildiz

sana dediğim gün (yada hafta) başvursaydın bir ay fazla almış olurdun. aylığa başlangıç tarihin mart olurdu şimdi nisan

Üst Alt