Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğü aylığı alanlar GSS primi öderse bir kesinti olur mu?

Rebellious

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar,

Ben belirli araliklarla takipli oldugum bir universite hastanesine kontrol muayenesi icin gitmekteydim fakat artik gidemiyorum cunku yesilkartli oldugum icin once kamu hastanelerinden sevk almam gerekiyor artik vermiyorlar.
Bu sebeple 2022 engelli ayligimi kestirip yani yesilkarti iptal ettirip gss odemeye baslayacagim ondan sonra vgm'nin sagladigi muhtac engelli ayligina basvurmak istiyorum.
Sormak istedigim; Ozellikle vakiflar genel mudurlugunden engelli maasi alanlar, hem bu maasi alip hem gss odediginde bi kesinti oluyor mu Universite ve fakulte gibi kamu disi hastanelere sevk almadan direkt gidebiliyor mu? Bilgisi olanlar aydinlatirsa sevinirim.

vgm maaşını almak zor diye biliyorum çok az kişiye veriyorlar.(özellikle istanbulda) kontenjan var. önceden arayıp kontenjan durumunu sorgulayın vgmyi arayıp. durumunuz iyi değilse engelli maaşından da olmayın.

gssli olanlar direk gidebiliyor üniversite hastanelerine sevk almadan.

bu arada kamu hastaneleri niye sevk vermiyor anlamadım. nedenini söylediler mi?

Ben dün aradim organ kaybı olan engellilere veriyorlarmış eskiden böyle değildi hayret

dark willow
Yapabilecekleri islemler oldugu icin vermiyorlar.
Ben organ nakilliyim nakil oldugum hastaneye gitmem gerektigini soyluyom anlamiyorlar bi cok devlet kabul etmiyor ben sorumluluk almam diyor kabul eden olsada nakil merkezim gitmemi istemiyor.

muntada al ansar
Bobrek nakilliyim tek bobrekliyim

184ü aradınız mı konu hakkında belki yardımcı olabilirler

Bana vakıfın söylediğine göre muracat edebilirsiniz
dark willow

Nedeni su ben önce yeşil kartliyken sevk istedim üniversite hastanesine sevk vermediler dr aynen şunu söylemişti sevk edilen hastanın tüm masraflarını sevk eden hastane karşılaması gerekir oda döner sermayeden gider işlerine gelmez sevk etmezler demisti

@dark willow

Kardeşim bölge mudurlugune telefonla sor bana dedikleri organ kaybı olanlara verirlermiş maaşı en güzel bilgiyi onlardan alirsiniz

https://www.vgm.gov.tr/ burdan yaşadığınız ilin bölge müdürlüğünün telefonunu arayıp bi sorun ama direk vakfa sorun

VGM muhtaçlık maaşının garantisi yok her başvurana verilmiyor kontenjanı var yer açılırsa ve de şartlar tutarsa verilir
Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonra zaman kaybı yaşarsın

Üst Alt