Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğü başvurularda 2015 öncesi raporları kabul ediyor mu?

derbo78

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
vakıflar genel müdürlüğüne muhtaçlık aylığı başvurusunda 2015 tarihinden önceki raporları kabul etmiyorlarmı..yoksa memur insiyatif kullanıyormu tam olarak bu konuyu bilen arkadaşlar cvplayabilirlermi

Valla ben aradığımda görevli bey sürekli raporlara işlem yapıyoruz demişti. Benim raporumda 2011 tarihli pazartesi başvuru yapmayı düşünüyorum. Yine de hangi ilde oturuyorsan bir arayıp bilgi almanı öneririm.

benimki sürekli rapor 2001 tarihinde aldım..tekrar rapor istemezler inşaALLAH

sürekli olan rapor da 2013 öncesi kabul etmemeleri serefsizlik değilmi bakanlığa şikayet etmek lazım onları

@Superparka bugün vakıflar müdürlüğünü aradım kesinlikle 2013 öncesi raporları kabul etmiyoruz dediler

2001 tarihli sürekli raporum var..2022 maaş başvurusunda yeniden rapor isterlermi

Sürekli alınan raporları kabul etmek zorundalar. İşgüzar memurlar isteyebilir ama.

Ta 2001 tarihi rapor çok eski
Maalesef yeni isterler

Bitmeyenumut kanunmu üstün memurmu üstün kanunda sürekli raporlulardan yeni rapor istenmez diyor..bugün muhtaç aylığı için vakıfları aradım..2013 tarihinden önceki raporlara kesinlikle maaş bağlamıyoruz dediler. rezalet hat safhada

Memurlar kendilerini kaf dağında gördükleri için vatandaşı yormayı çok severler. Burası türkiye neticede.

2022 aylığı konusu değerlendirilmemiş raporla başvuru yapabilir miyim?

raporum 2001 tarihli süreklidir.Raporumda 2022 maaşı alabilir yazmıyor..buna ayrıyeten 2022 maaşı alabilir diye yazdırabilirmiyiz yoksa yeni rapormu çıkartacaz

derbo78

raporunuz çok eskı sizden yenı rapor isterler.rapora ücret ödemek istemıyosanız vakıf sevkı ile gidin yoksa ücret istiyorlarmış.gerçi benden istememişlerdi.
[FONT=Arial]
105) 2022 aylığına başvuruda bulunmak isteyen kişi istenilen raporu ücretsiz olarak alabilir mi?[/FONT]
[FONT=Arial]
105) Evet alabilir.Vatandaş bağlı bulunduğu vakfa müracaat ederek Vakıf Müdürü tarafından imzalanan sevk kağıdı ile raporunu ücretsiz alabilir.[/FONT]

vakıflar Muhtaçlık aylığı Başvurusunda 2013 Raporunu Kabul Etmiyor

Kalem vakıflar Muhtaçlık aylığı Başvurusunda 2013 Raporunu Kabul Etmiyor.VAKIFLARDAKİ ELEMAN ÖYLE DEDİ BU konu hakkında bilginiz varmı

Rapor sürekli ise kabul etmek zorundalar cimere şikayet edin

eski raporları bazı kurumlar kabul etmiyorlar,vergi indirimi içinde yeni rapor istiyorlar, sürekli raporun yeniletmeye gerek yok ama kurumların yeni rapor isteme hakkı var.bununda amacı yeni engel oranlarına uygun raporlara geçişi sağlamak. şikayet etseniz de sonuç alamazsınız size bu yazdığımın aynısını söylerler çünkü 1 yıl önce aynısı başıma geldi bana bunu dediler. bende heyete girdim.raporumu yeniledim.yani hiç uğraşmadan gidin heyete girin oranınızın düşeceğinden korkuyorsanız da hiç bulaşmayın hazır almakta olduğunuz 2022 den de olmayın

Üst Alt