Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğü muhtaçlık aylığı ne kadar sürede çıkar?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
%40 engelli raporum var. Vakiflar genel mudurlugune muhtac ayligina basvuracagim. Ne kadar surede sonucu belli olur?

Boşuna başvurma ben başvurdum kontejan filan dedi saldı başından maaş filan bağlamıyorlar hepsi hikaye yalan 1 GÜNDE SONUÇ ÇIKARDILAR KARŞIMA HEYETE GİRMEDEN SONUCU MAİL ATTİLAR

ist01
Neden kontenjan yok dediler. Sartlar tutuyorsa baglamalari lazim. Boyle sacmalikmi olur. 2022 maasi alabiliyomusunuz bari?

Bana 15-20 gün civarı bir süre sonra bağlandı. Başvurduktan bir kaç gün sonra eve geldiler ama. Aralıkta başvurmuştum. Aralık ve Ocak maaşını birlikte aldım. Şubat maaşım da yatmış. Henüz almadım.. % 41 onkolojik geçici engel raporum var bu arada.. Benimki engelli aylığı..

Mırnavs

Size baglanan maas 2022 maasimi yoksa vakiflar genel mudurlugunun muhtaclik ayligimi

Sabah mahmurluğu ile engelli aylığı sordunuz sandım :) Engelli aylığı..

hakanyildiz
Mırnavs

Yani kaymakamliktan baglanan maas. Ben vakiflar genel mudurlugunun maasini sormustum. Onun maasi daha fazla 800 lira. 2022 maasi 480 lira.

Ona da başvurmuştum ama bana 18 yaşından küçük, annesi veya babası ölmüş vs olmam şartı söylenmişti..

Üst Alt