Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıftan muhtaç maaşı alıyorum. Engelli maaşı da alabilir miyim?

Önder46

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba %72 engelli raporum var vakıflar muhtaç aylığı nın yanısıra 2022 engelli aylığı ikisi bir arada alabiliyor muyuz

Önder46

İkisinden sadece birini alabilirsiniz. Aynı anda 2 vakfın da maaşını almak gibi bir durum söz konusu olamaz.

Vakıfların verdiği muhtaç aylığı 967 TL gibi bir bilgiye ulaştım internet üzerinde zannedersem son Eylül ayında fakat %70 ve üzeri olan engellilere 2022 engelli aylığı olarak 851 TL gibi bir bilgiye ulaştım internetnet üzerin de rakamları Eylül ayı için görebileceğimiz bir platform ya da site mevcut mu?

Önder46

Dediğiniz doğru. 2022 Aylığı, %70 ve üzeri raporu olan engellilere her ay 851 TL olmak üzere ödeniyor. Bu tutar Vakıflar mutaçlık aylığı için 967 TL. Ayrıca bunu internetten basit bir aramayla da sorgulayabilirsiniz zaten. Mesela google'a "2022 aylığı kaç TL?" yazarsanız çıkacaktır. Aynı şeyi Vakıf aylığı için de yapabilirsiniz.

Üst Alt