Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vantuz tutacak arıyorum. Nereden alabilirim?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
elinde olupta satan varmı arkadaslar, alacagım yerde stokta kalmamışta

super_vantuz_tekli_1k.jpg

ismail arkadasım sen nesin diye sorabilirmiyim sana??? her baslıga cevap yazıp ukalalık yapmak gibi bir misyonun mu var?? senden ricam lutfen foruma yazarken biraz düşünüpte yazman!! soruna cevap vereyim içine dert olmasın..
cevap: tabiiki camcı değilim!! sen hiç tekerlekli sandalyede camcı gördünmü??
sadece tatile çıkıyorum ve gittiğim her yerde engelli tuvaleti yani krom destek olmadıgı için boyle bi çözüm geldi aklıma, www.herevelazim.com.tr de stokta olmadıgı içinde belki iki tane alıp(çunku tanesi 25,iki tanesi 39lira) bir tanesini satmak isteyen vardır diye siteye yazayım dedim ama seni düşünememiştim.. genede cevabın için saol..

ilginç bi diyalog. güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün. inşallah bulursun nova

vantuz çok zzor bişey novacımm yapıştımı çıkarılması zor bişeyy yaa eminmisin kullanabileceğinden hiç kullandınmı denedinmii? vvalla yapıştırdınnmıı ayyağınlaa birliktteee çıkaarman lazım tabi çıkarıncaaaa öbür tarafa yapışman normallll

valla hiç kullanmadım ama gittiğim engelliye gore olmayan tuvaletlerde transfer için düşünebildiğim tek çare bu.. olmadı eşim sabitler yada cıkartır bende klozete gecerken destek alacak yer bulmuş olurum.. denemekte fayda var diye düşünüyorum.. bilmiyorum sizlerden deneyen varsa tekerlekli sandalyede transfer için yorumları bekliyorum.. tesekkurler

aranılan urun bulundu, elime gecsin dener denemez sizlere yorumlarımı yazarım,belki baska isteyende olabilir

valla yardımcı olmak istedim ama yanılmısım . vantuz genelde cam işlerinde kullanılır .hırsızlık da göz kamastıran bir alettir. son zamanlarda banyolarda tuvaletlerde kullanılabilir onu biliyorum . o da düsmemek için kardesim alllah şifa versin .derdim seni kırmak değil di özür dilerim ama .ne yapacağını bilseydik ona görede yazardık ama bilmiyordum ama bu alet de öyle kolay kullanılmıyor .

ve nere de bulursun sorusuna gelince . keske bilsem de söylesem ama zor bulursun . ama onca masrafı yapma tutunmabarı yaptıra bilirsin tuvaletlere enmantıklısı bu kardesim o sacma bir alet sen tuutunmabari yaptır daha iyi tamam mi canım kardesim her zaman sorun çözmekiçin varız ama sorun üretmeyiz .geçmis olsun

Üst Alt