Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan ehliyetimi engelli ehliyetine dönüştürmek için ne yapmalıyım?

KuZGuN

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Şuanki prosedür nedir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi, bende var olan ehliyetimi engelli ehliyetine çevirmek için ne yapmalıyım?

Bende ehliyet alcam b sınıfı bedensel engelim yok illa surucu olur diye heyyete girmem sart midir

Aile hekiminize baş varacaksınız. Hekiminiz sizi yönlendirecek sakatlığınız ve/veya hastalığıniza göre uzman hekime gönderecek uzman hekim veya hekimler özel tertibatli arac kullanabilir diye sevk kağıdıniza yazarsa üst komisyon olarak o ilin sağlık müdürlüklerindeki komisyon tarafindan belirleyeceği engel kodu ile ki alabirseniz o rapor ile trafik şubesine giderek eski ehliyetiniz 2 adet. Fotograg kimlikloginizle başvurmanız gerekecektir allah kolaylik versin. Selam ve sevgiyle kalin

Sağ ve sol kolda dirseklerde hareket kısıtlığı sağdaki biraz daha fazla avuç içimi çeviremiyorum dirsekten sağ kolu onun harıcinde başka bir durum yok perşembe ötv için rapor alıcam heyete girecem,ama ehliyetim normal engelli ehliyeti değil onun içinde ayrı rapor çıkartılcak sanırım bu ötv için alacağım raporla olmuyor sanırım ehliyet yenileme,

kardeş 2020 yılına kadar süre var.hiç başvurma olan ehliyetinide kaybedersin.ben başvurdum sağ kol dirsek altı ampute sürücü olamaz raporu verdiler 2015 yılında aldığım ehliyeti kaybettim.Sağ olsun devletimiz engellileri hayattan nasıl somutlaştırırız diye kanunlar çıkarıyorlar.

Evet ehliyet yenileme hastahaneden alinan rapor ile degistirilmiyor
Sağlam ehliyetinizin değiştirilmesi prosedürü yukarıda açıkladığım gibi aile hekimliği üzerinden oluyor oda çok meşakkatli uzun bir yol allah kolaylıklar versin

Aile hekiminden sevk uzman hekim süreci bir gün bilemdin 2 gun
İl veya ilçe sağlık müdürlüğü konisyonu süreci 10-20 gun
Trafik süreci 15-25 gün
Yerden yere değişmek le alakali 2 ay

Üst Alt