Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan rapora itiraz etmeden başka bir hastanede tekrar heyete girebilir miyim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 2018.in 12.nci ayında sağlık kurulunda heyete girdim belli bir oran aldim ama yeterli değildi epikriz raporum elimde olmadığı için yeterli oran alamadım şimdi aradan nerdeyse 7 ay geçti 11.07.2019 da farklı hastaneden tekrar randevu aldım ama diğer rapora itiraz etmedim bu hastanede heyete girmemde sıkıntı olabilir mi.

tüm hastanelerin görebildiği sağlık raporlarının girildiği bir sistem var. rapor birimine gittiğinizde o sistemden tc kimliğinizle sorgulama yapılacak ve raporunuzun olduğu görüleceği için il sağlığa itiraz etmeniz gerektiği söylenecektir.

e devlet den girdiğimizde e nabız üzerindenmi gözüküyor raporlar?..ben 2 yerden de göremedim!?

deathless
Hastanedekilerin baktığı yer sağlık bakanlığı veritabanı, orayı siz göremezsiniz.
E-nabızda sadece 20 Şubat 2019 sonrası yeni yönetmeliğe göre alınmış yeni formattaki e-raporlar görünür.
Mrcharming34
Başka hastaneye de gitseniz o rapor veritabanında görülür. O raporda olmayan yeni bir rahatsızlığınız yoksa mevcut rapora itiraz etmeniz istenir.

Ufukalp abi itiraz etmek mesele değil de abi benim doktorum şişli etfal de sistem kendi otomatik veriyor sanırım ilçe sağlık ta ricada bulunsam şişli ye yönlendirme oluyor mu abi yoksa otomatik mi veriyor?

Üst Alt