Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan raporuma yeni hastalığımı nasıl ekletebilirim?

gercexs

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Herkeze mrb benim bikac sorum olucak bilgisi olanlar yardimci olursa cok memnun olurum.Benim 2015 ocak ayinda alinmis %50(elli) crohn hastaligindan surekli raporum mevcut alis amacim vergi indirimi ve ankaradan onayli!!
1)suan son bir yildir ortapedik rahatszliklarm basladi cift kalca avaskuler nekroz cift kalcadada cokme var protez takilmali dendi ben bu hastaligimi raporuma ekletmek istiyorum bunun icin ne yapmam gerekli raporum yeni yonetmelige uygun yani crohn icin aldigim oran degismez saniyorum arti uzarine avn eklenir? Yeni raporumu otv muafiyeti icin kullanmak istiyorum izlemem gereken yol nedir

gercexs

Başka bir hastaneye gidip yeni bir rapor talebinde bulunmanız yeterli.

Abi saol peki yeni raporum ciktiginda mevcut vergi indirimimde eski raporla birlikte gecersiz sayilicakmi?

gercexs

Hayır. Eğer istersen sen yeni raporu alıp vergi dairesine gidebilir ve "rapor oranım arttı, vergi indirim derecemi de yükseltin" diyebilirsin...

Abi cok yardimci oluosun hakkini helal et biseydaha sorsam ben raporumu 2015 te aldm bu tatihten snra yonetmelikte bi degisiklik olmadi dimi benm mevct oranimda bi dusus olmaz dimi?

Üst Alt