Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vardiyalı işlerde çalışamaz yazıyor, özel sektörde çalışabilir miyim?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhaba raporumda çalıştırılamayacağı işler kısmında

vardiyalı işler , yoğun sosyal ilişki gerektiren işler

yazıyor ,özel sektörde vardiyalı işte çalışsam problem olur mu?

ek soru: sanıyorum bu raporun üzerinden 6 ay geçmiş. dolayısıyla yeni rapor için bildiğim kadarıyla başvuru yolu açık. (sağlıklı olduğuma dair) peki ne yazacağım da başvuru yapacağım , oran çıkmasını da istemiyorum ....

yani bu mevcut raporu iptal ettirmek istiyorsam ne yapmalıyım?

Merhaba Ahmet,

Dilekçende ne yazman gerekir bilemiyorum. Ama en önemlisi psikiyatri doktorunu ve heyetteki diğer hekimleri iyileşmiş olduğuna ikna etmen gerekiyor. Bu nedenle de seni takip etmek isteyebilirler. İlaçlarını kesip bir süre kontrole tabi tutabilirler. Öyle 6 ay sonra "ben iyileştim artık" dediğin için raporunu sıfırlayabileceklerini sanmıyorum. Yaptıkları iş resmi, attıkları imza bu hekimleri sorumluluk altına sokuyor. Sadece beyanına bakarak raporunu sıfırlayacaklarını sanmıyorum.

Yine de denemekte fayda var tabi, kolay gelsin :)

ahmet22

Raporu beyan etmezseniz kimsenin de haberi olmaz. Ama burada önemli olan şey bu çalışma temposunun sağlığınızı zora sokup sokmayacağı.

OturanBoğa

Hayır sokmaz. denedim çünkü. :) :) hatta iyi gelmişti. ben çalışmayı seviyorum yalnız o işten ayrıldım , yanımdaki birisi bir sebepten şikayetçi olmuş muhtemelen ondan oldu. bide açıkçası iş bulmak çok zor olsada bende o işten memnun değildim ,işin kendisi değil ama yanımdakiler sabahtan akşama kadar sex hikayeleri anlatıyordu, bilmiyorum ki ben iş etiğine dikkat ediyorum genelde iş başındayken başka hiçbir işle uğraşmam ,yalnız birde şu var , şu an tezli yüksej lisansa mı devam etsem yoksa bir iş mi bulsam bilemedim.

tez danışmanım güvenilmez ve dürüst olmayan biri çıktı ama bakalım akademik makalem yayınlanırsa bazı şeyler değişebilir ,kendime güvenim gelir filan.. 3 aydır onun sonucunu bekliyorum minör majör hata ne gelirse gelsin yeterki kabul alayım bilimde görünür bir yerim olsun

Üst Alt