Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vardiyalı sistemde çalışamaz raporu nereden ve nasıl alınır?

Mesutcak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;
Kamu kurumunda vardiyalı olarak çalışmaktayım. 2 ay önce özel bir hastanede sol kalçamdaki ağrılar dolayısıyla bursit ameliyatı oldum.
Ancak yapılan emg tetkikleri doğrultusunda nöropatik ağrı (meralgia paresthetica) tanısı ayrıca almış oldum. Ağrılarım özellikle akşamleyin zirve yapıyor ve kelimenin tam anlamıyla beni kıvrandırıyor.
Ortopedi doktorum nöroloji doktoruna sevk etti ve nöroloji doktorum bazı ilaçlar yazdı ancak bu ilaçlar anti epilektik yani merkezi sinir sistemini etkilediği için çok fazla yan etki yapıyor. İlaçlarım (neurontin ve cymbalta)
Doktoruma bu sorunumu anlattığımda ilaçların yan etkisinden dolayı gece çalışma sakıncalı tedavinin devamı ve etkisi için,
Vardiyalı çalışamaz raporu almamı ve devlet hastanesine başvuru yapmam gerektiğini belirtti.
Sizlerden ricam devlet hastanesinde yapabileceğim aşamalar neler? Bu raporu alabilirmiyim? Bu raporun adı nedir? Durum bildirir raporumu yoksa heyet kurulu raporumu?

Mesutcak

çalıştığın yerin doktoru yazıyor onu . Bizde öyle oldu . vardıyalı calısamaz dıye belrtmıs .

Ancak işyerimde devlet hastanesinden belgelememi istedi.

Üst Alt