Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Varis ve damar tıkanıklıklarına verilen oran kac olabilir?

Peki emg yi yorumlayabilirmsnz resimdeki nöroloji son kararı heyette verecek

EMG sonucuna göre her iki bacakta da sinir iletimi tespit edilememiş.

Sorununuz tam olarak nedir bilemedim. Elektrik çarpması falan gibi bir kaza mı geçirdiniz?

Sinirler çalışmıyor. Bunun ameliyatla düzeltilmesi pek mümkün gözükmüyor. Ama doğru kararı doktorunuz verir.

Yanık var 3. Derece sinirler harap olmus dedi doktor sizce bi oran cıkarmı ona göre doktoru sıkıstraym dalgınlıkla unutuyorlar bazen

Elbette oran çıkar. Ama ne kadar çıkacağı muayene sonucunuza bağlı. %5 de olabilir, %40 da..

Hesaba göre 10 verse yeterli 2 ayagımnda yuzeyi hemen hemen yanık dolayısıyla verir diye düşünüyorum tesekkur ederm versiğiniz bilgiler için

Damar ultrason sonuc

MeTePe

Sol uyluk distalinde ve krurid proksimalinde en geniş yerinde 7 mm capa ulasan vsm ile iştirakli venöz pakeler izlenmiştir. Yazıyor, ne anlama geliyor bilen varmı?

Sol bacağınızda diz üstü ve hizası ve altında toplar damarlarda varis var diyor. Türkçesi bu. :)

Tesekkür ederim hocam ayrıca bi önceki sorduğum emg hiç oran verilmemiş bakıcam deyipte bakmamıs doktor.p

Ultrason acil yardım

S.a dublör cektrdim ve venöz yetmezlik teshsikondu ama doktor venöz yetmzlgne oran verilmez diyor bir önceki doktor aynı hastsnenin dokktoruds venöz yetmezlige verilir dedi ve suan doktor oran verilmez dedi bilgisi olan paylasablrmi öğleden sonra teslm edicem evrakları

Emre1905

[FONT=sans-serif]4- Venöz sistem hastalıkları: İnvaziv ve noninvaziv tetkiklerle tespit edilmiş derin ven trombozuna bağlı venöz dönüş bozukluğu olanlar [/FONT]
[FONT=sans-serif]a- Staz ülseri bulunmayanlar % 20 [/FONT]
[FONT=sans-serif]b- Staz ülseri bulunanlar [/FONT]
[FONT=sans-serif]1- Tek ekstremite % 40 [/FONT]
[FONT=sans-serif]2- İki ekstremite % 70

oran vermezsede raporu alınca il sağlık müdürlüğüne gidip iytiraz edersin seni bir hakem hst gönderirler[/FONT]

https://www.engelliler.biz/forum/sa...-icin-yuzde-kac-oraninda-rapor-veriliyor.html

bununla ilgili daha önce oturanboğa yöneticimizin yazısı var

Üst Alt