Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Varolan %40 raporumla vergi indirimine başvurabilir miyim?

ecii

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim %40 epilepsi raporum var rapora basvuru yapınca iş yasası diye yapmıştık ben taşeron firmaya bağlı asgari ücretle çalışıyorum vergi indirimi için bu raporla başvuru yapabilirmiyim basvuru yaptığımda rapor oranı düşüyormu ne yapmam gerekir. raporu 20 gün önce aldım

evet elinizdeki raporla başvurabilirsiniz, düşürülüp düşürülmeyeceği konusunda kesin cevap veremeyiz... ama düşürülürse itiraz hakkınız olduğunu hatırlatalım...

teşekkür ederim.peki düşürülürse o raporu artık kullanamazmıyım itirazda etmezsem elimdeki raporda iptalmi olur.bide ben şirkete bağlı calışıyorum maliye bana şirkete dilekçe yazacaksın diyor ben nasıl bir dilekçe yazacam peki

merhaba,
şimdi aldığın rapor aynen geçerli.
değişme olmuyor.

Sakatlık İndirimi ile Vergi İndirimi arasındaki fark nedir?

vergi indirimi ile sakatlık indirimi arasındaki fark ne öğrenebilirmiyim. 13.03.2014 tarihli aldığım raporumda %40 sürekli yazıyor ve sosyal yardım :değerlendirilmedi. istihdam: evet. acaba vergi indirimine başvurursam hastaneye sevk edermi.ben sadece engellilere verilen ücret artışından faydalanmak istiyorum ne yapmalıyım

Her iksi de aynı şey.

Elinizdeki raporla vergi indiriminden yararlanmak için defterdarlığa başvurabilirsiniz (raporun otjinali hep sizde kalsın. Kurumlara noterden çıkartacağınız nüshaları verin)

nasıl gelişecek vergi indirimi durumum

geçtiğimiz mart ayında aldığım epilepsi %40 raporumun fotokopisini (aslı gibidir yaparak)bir fotoğraf .kimlik fotokopisi. şirket dilekçesi bide kendi dilekçemi ekleyip vergi dairesine götürdüm. ordaki yetkili bana şirketiniz nerde ise oraya ver dilekçeni dedi. bende bu ilçede hastanede calişiyorum dedim sirket istanbulda ben oraya nasıl vereyim zaten kendi bağlı olduğum yerde vermeliymişim dedim(bu bilgiyi bu siteden öğrenmiştim)acaba yanlış bir işlem yaptımmı bide sistemden ne zaman kontrol edebilirim

Görevli o detaya hakim olmayabilir. Evraklarınızı teslim aldıysa zaten işleme konmuş demektir...

Üst Alt