Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Varolan raporumla malulen emeklilik başvurusu yapabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
bülent bey ben % 95 raporumla 2003 yılından 16,03,2011 yılına kadar 2022 maaşı alıyordum
16,03,2011 yılında 2022 maaşımı iptal ettirdim.
o günden beri bagkurdan istege baglı pirim ödüyorum 1800 günden emekliligimi doldurmama 1 ay kaldı
şimdi ben emeklilik dilekçesini verirken 2022 için almış oldugum raporun aslı gibidir aynı rapor elimde bu raporla emekliligim kabul olurmu yoksa tekrar rapormu çıkarmam lazım.

şimdiden ilgi ve alakanıza sonzuz teşekkür ederim

hayır kabul olmaz malulen emeklilik için zaten sigorta başlangıcından sonra rahatsızlanmanız gerek bu tamamsa bağkur yada ssk ya gidip malulen emeklilik için hastahaneye sevkinizi isteyeceksiniz % 60 ve üzeri rapor alırsanız ve bu onaylanırsa emekli olursunuz....

sigorta başlangıcım 04.10.2000 kaza geçirdigim engelli oldugum tarih 31.01.2003

engelin ilk sigortalılık tarihinden sonra olduğu için, malülen emekli olabilmen için hiçbir engel yok..

Arkadaşların dediği gibi, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvurduğunuzda onların sevki ile hastaneye gidip rapor almanız gerek. Eldeki raporlar vs. hiç bir şey ifade etmez. (ama elde ürodinami, MR vb. şeyler varsa, hastaneye giderken yanınızda olsun)

Üst Alt