Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi davasında hakim gelmediği için 3 ay sonraya atılmış. Ne yapmalıyım? [Hukuk]

mehmet_01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar zihinsel engelli olan kardeşimin vasisi olarak ben atanacaktım 3 ay önce mahkemeye başvurduk ve bize 3 ay sonra ya gün vermişti dün duruşmamız olacaktı ancak hakim o gün izinli olduğu için duruşma yapılmadı sulh kalemde kız dosyamızı kontrol etti tüm evraklarınız tamam 2 hafta sonra karar yazılır siz olmasanızda davanız görülür gidebilirsiniz dedi bizde inandık tamam dedik ama şimdi vatandaş bilgi sisteminden dosyamızı sorguladığımda yine 3 ay sonraya duruşma için gün vermişler zaten ben 3 ay beklemiştim hakimin bir günlük özel izin alması yüzünden ben bir 3 ay daha mı beklicem şimdide eylülün ortasında mahkeme günü.

yapabileceğim birşey varmı arkadaşlar bu süreye itiraz edebilir miyim ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Ah bu ülkedeki yargı sistemi! Hakime (ya da özel kalemine) gidip davannın erkene çekilmesinin mümkün olup olmadığını sorabilirsiniz.

Üst Alt