Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi değişirse evde bakım maaşı kesilir mi?

vasidegis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Ablamın vasisi annem. Evde bakım maaşı alıyor. Vasi olarak kendimi yapsam annemin maaşı kesilir mi? Bunu bildirmek gerekiyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

@vasidegis, vasi sen olursan ,annen ablana bakmak için bakım sözleşmesi imzalarsa annen hiçbisey olmamış gibi maaşını almaya devam eder

@vasidegis, neden siz vasi oluyorsunuz. Anneniz devam etsin bakıcı olduğu sürece. Ama annenizle aynı evde yaşıyorsanız kesilceğini zannetmiyorum. Genede önce sosyal hizmetlere gidip sorun. İşinizi garantiye alın.

@vasidegis Vasilik ayrı evde bakım sözleşmesi ayrıdır ablanız bakıcısı olarak gözüküyor sa sıkıntı olmaz ama tedbiren danışın

Bir sorum olacaktı. Benim kardeşim Jandarma başka bir ilde görev yapıyor,eğer vasisliğimi onun üzerine verirsem bulunduğu ile ataniliyormuş direkmen. Yani kısaca ben atama için veriyorum,aynı zamanda evde bakım maaşı alıyorum bu sanırım kesilir diye düşünüyorum... ama yukarıdaki arkadaş bakım sözleşmeli diye bişeyden bahsetmiş o yapılabilir mi bana da ?
.

Üst Alt