selam herkese ben geçenlerde engelli raporum ile beraber engelli maaşına başvurmak için vakıfa başvurdum ve vakıf bizden ya vasi kağıdı yada vasiye gerek yoktur diye bir kağıt istedi ancak o zaman başvurumuzu alacakmış. bizde aile mahkemesine gittik annem ile beraber ve annem vasim olabilmek için dilekçe verdi bugünde uyaptan baktım başvurunun sonucuna gereği düşünüldü kısmında yazan her kısmı anladım fakat tek bir kısmını anlayamadım gereği düşünüldü kısmında yazanlardan aşağıdaki ibareye göre hastaneyemi yatıracaklar yani beni yoksa benmi yanlış anladım. hastaneye falan sevk diyor birde bilen arkadaşların yorumunu almak isterim. standart bir muayenemi olur beni hastaneye sevk ettiklerinde yoksa yatırırlarmı.
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
1-Kısıtlı adayının adresine bağlı Emniyet Müdürlüğü'ne müzekkere yazılarak kısıtlı adayının hastaneye sevkinin sağlanarak, kısıtlı adayına vasi olarak atanabiliecek kişilerin tespiti ile vasi adayının kısıtlı adayına vasi olmasında engel hali bulunup bulunmadığının, aralarında menfaat çatışması bulunup bulunmadığının ve vesayet altına alınması istenenin ekonomik-sosyal durumunun, herhangi bir mal varlığı ve gelirinin bulunup bulunmadığının araştırılması için ilgili emniyet müdürlüğüne müzekkere yazılmasına,
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
1-Kısıtlı adayının adresine bağlı Emniyet Müdürlüğü'ne müzekkere yazılarak kısıtlı adayının hastaneye sevkinin sağlanarak, kısıtlı adayına vasi olarak atanabiliecek kişilerin tespiti ile vasi adayının kısıtlı adayına vasi olmasında engel hali bulunup bulunmadığının, aralarında menfaat çatışması bulunup bulunmadığının ve vesayet altına alınması istenenin ekonomik-sosyal durumunun, herhangi bir mal varlığı ve gelirinin bulunup bulunmadığının araştırılması için ilgili emniyet müdürlüğüne müzekkere yazılmasına,