Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasilik için çıkarttığım raporla araç da alabilir miyim?

evren evren

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Oglum 19 yaşında zihizel ve fiziksel engelli vasilik mahkemesi açtım polis nezaretinde rapor çıkarmam araştırma hastahanesine sevk ettiler oğlumun adına araba almadan önce bu vasilik gerekiyormuş acaba bu rapor araç almam içinde kullana bilirmiyim bu konuda bilgisi olanların yadımını bekliyorum saygılar.

Raporda % 90 ve üzeri oran varsa, evet, kullanabilirsiniz. Aksi halde kullanamazsınız

sayın genel yönetmenim ilginize teşekkür ederim.vasilik raporu sadece pisiktiyatri veriyormuş aldım mahkemeye sundum.bir merak ettigimde mahkeme hakimi alacağın araba ne kadar tutuyor diyi sordu pahallı olursa müsade etmem ret ederim dedi ne kadara kadar izin veriyorlar bilginiz varmı ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Valla, ben olsam özel kalemi ile işimi görmeye çalışırım. Çünkü hakim ne isterse yapabilir... Hakim ne kadarlık bir araca izin verir, bilemeyiz. Bu direkman onun kişisel kararı.

Üst Alt