Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vasilik icin rapor prosedürü nedir? İlle de yeni rapor mu istenir?
vasilik icin elimde hastaneden yeni tarihli engelli kimlik kartı icin almış oldugum rapor var bu rapor vasilik icin kullanılırmı yoksa illaki mahkemenin hastaneye sevk ettigi raporumu almak şart
Vasilik için mahkemeden vasi atanması uygunmudur ? diye devlet hastanesinden sağlık kuruluna girmen istenir . Sağlık kurulu uygundur veya değildir raporu onaylayıp ilgili mahkemeye yazı gönderir . Elden verilmez kurumlar arası yazışma ile olur . Mahkeme kalem sekreterliğinden raporun gelip gelmediğini takip edebilirsin .
@DJ_BORAN Aptalıktan veya çok istemekten olmuyor . Bazı hukuki şartlar zorluyor insanı .
15 yıllık hasta oldugunu biliyorum anlaşılan hiç atak dönemine girmemişsin emin ol onun icin bu hastalıgın ciddiyetini kavrayamaman normal girdiysen o gecirdigin atak degil emin ol ne kadar yazsamda boş yasayınca inanacaksın
3 ay 2inci kanalda kaldım 1 salise bile 1.inci kanala gecemedim anlayacan bi saniye bile ayırt etme gücünü saglayamadım öyle söyledi doktor ve ailem merak edersen o dönemin belirtilerini özelden yazarım yazıncada aklın durur inanamazsın bi insan böyle şeyler yapması imkansız dersin bunuda normal karşılarım yaşayamadan bilmezsin inanamamanıda
dogal karşılarım neyse şu an iyiyim benim derdim 2inci kanalda kalınca beni kandırmaları gecmiş olsun
Biilgi edinmek istiyorun esasında merak ta etniyor değilim bana önceden Atipik Psikoz diyorlardı Biplolar teşhisini yeni koydular yanlış anlama küçümsemekl miyetinde değilim benim kafama takılan başka bir şey
dj boran atipik psikozdan sonra şizofren tanı koyuluyoda bipolara gecış yaptıgını yeni duydun ilk tanım atipik psikozdu her ay başka bi belirti cıktı sora paranoid şizofren teşhisi koydular ileride bu tanıyıda degiştirirlermi bilmem neyse bipolarda agır akıl hastalıgı grubuna giriyo ama psikozlar kadar gercegi degerlendirme yetisi gitmez bipolar daha hafif iyleştigini gösterir ama bu hastalıkların hepsi aynı halt biliyosun kafana takılan soruyu özelden sorsanda olur burdan sorsanda olur konu şu asĺında bu hastalıkların belirtilerinin gelişimi ilerlemesi farklı boyuta gelmesi hakkında doktorlar bilgi vermiyo psikiyatri akrabam var o dahi bilgi vermiyo ya yaşayarak görsünler diyo yada etkileniriz diye anlatmıyolar bende bu konuya illet oluyom
benle aynı belirtileri olup ilerleyen farklılık gösteren arkadaşlar var ne hikmetse onlarda bilgi vermiyo aslında doktorlar eşek gibi biliyo bizde daha ne degişikliklerin olacagını cünkü hem ilmini okuyorlar hemde bir sürü hasta görüyorlar neyse yaşayalım görelim bakalım daha neler olacak şunu bilki insan bu hastalıga yaşadıgı kadar biliyo ve inanıyo başkalarının belirtilerini yaşamayınca ben dahi inanamıyom arkadaşlar yanlış anlamasın kimseye yalancı demiyom gecmiş olsun