Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasim olduğu halde dava açtım. Bunun sonucu ne olur? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
[FONT=Roboto]evet benim vasim var rahmetli babamdan ailemize kalan 7 kardeş ortaklı evde 20 yıldan fazla devamlı oturduğum için zilyetlik tapu tescil davası açtım dava açtığım yıldırım belediyesi bi avukata vekalet verip tutmuş sonra benim dava açma yetkim olmadığını öğrendim ve davayı geri çektim bu durumda kaybetmişmi sayılırım karşı taraf avukat ücretini isteyebilirmi bu durumda [/FONT][FONT=Roboto][/FONT]

Evet ödersiniz karşı tarafın masrafını ve avukatlık ücretini ..Niçin derseniz avukatı işgücünden zamanını almak ve yapılan dosya masraflarını sizden alır.. Kusura bakmayın dava açma hakkım yokmuş deyıp onların emeğini çiğneyemezsiniz.

ama şöyle bişeyde var bu davalar normalde masraflı açılıo işte ben fakirlik kağıdıyla masrafsız açtım yoksa keşif bedeli dava masrafı derken bayağı gidio eğer dava açma yetkim yoksa nasıl oluoda benden masraflar istenio davam elimde olmayan sebeple kaybedilmiş sayılıo çünkü

resmi işlemlerde vasin olduğu belli olmaz .. bilemez basvurduğun adli kalem katibi .. sonradan cıkar senın vasılığin imza yetkın olmadığı dava acmaya yeterli olmadığını .. beledıye avukatı hazırlık yapmış dosya ıncelemiş oda para yatırıyor adli vezneye . onların yaptığı inceleme avukatlık bedeli vezneye yatırdıkları para var ortada

iyi diyonda o belediye ödemesini milletin vergisiyle yapıo ben neyle ödücem engelli vatandaşım burda

Üst Alt