Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasimin paramı çekmesini nasıl engellerim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet ablamın çocuğunu kavgalı daha önce vasim olan kardeşim yüzünden vasi yapmıştım fakat onunlada anlaşamıyoz o paramı çekeceğini söylüyo işte benim paramı izinsiz çekmesini nasıl engellerim yeni vasi bulununcaya kadar vasiliği geçerliymiş yeni vasi adayıda bulamıyom bu konuda nababilirim

kazazede

link için saol arkadaş peki 10 gün içinde itirazdan bahsediyo bendeyse aylar geçmiş vasim izinsiz paramı çekerse deyim yerindeyse beni soyarsa bu konuda nababilirim daha önceki vasim olan kardeşim uyuşturucu kullanıp yaralama yapmıştı bana karşı şimdi aramız bana yaptığı bazı ödemerden dolayı iyi ama onu o zaman asliye hukuk mahkemesine itiraz ederek vasiliğini sonlandırmıştım şimdi yine öyle yapmam gerekecek galiba bakalım nasıl olacak bu olay

basari Atm den maaş çekiyorsa banka şubesine kart kayıp dilekçesi verip yeniden kart çıkarılmasını istersin . Adres olarakta şuan mevcut adresini gösterırsın . :)

-DORLİON-

atm den ben para çekiyom ama bankaya gidip vasisiyim deyip bütün paramı çekerse nolcak gerçi fazla param yok ama maaşım var işte en çok ondan korkuyom bu yeğen maaşıma el koyarsa diye onun tedbirine bakıyom ben

Üst Alt