Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasisi olan engelli kişi adına kayıtlı araç devir işlemi için mahkeme şartı..?

gkhanascioglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olan lütfen yardımcı alabilirmi acaba
2020 yılınca eşimin kardeşinin üzerine engelli aracı aldım 5 sene doldu şuan aracı üzerime almak istiyorum ama mahkeme aracın üzerine şerh koymuş bunu kaldırmak izin dava açmak gerekiyormuş ve bilirkişi tahmin ediliyormuş aracın bedeli engelli kişinin hesabına ve sadece onun ihtiyaçları karşılığında kullanılmak üzere atılıyormuş başka türlü satıl yapılamaz diyorlar aracı zaten ben aldım oarasını ödeyipte şimdi tekrar para ödemem gerekiyor ve o parayı alamıyorum teşekkür ederim.

Evet, size söylendiği gibi ilerler süreç. Dahası, mahkeme araç satışından sonra blokeli paranın her kuruşu için de izin prosedürü işletir.

Bunun başka yolu yokmudur okadar parayı zaten benim olan bir araca vermek hiç mantıklı gelmiyor bana

Üst Alt